Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 3499 razy
słowa kluczowe: koszykówka  buty 
Autor

Koszykówka - buty.

Aqroiz

Wysłana - 21 kwietnia 2008 16:52    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam mam do dyspozycji 220 zł na buty wraz z przesyłką, oczywiście ze strony eastbay.com(wychodzi taaaanio) jakie byście mi doradzili?

Kangaroohops w drodzę. xD

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 21 kwietnia 2008 17:02 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

greku_806 moto.ifd

Wysłana - 21 kwietnia 2008 17:02    Edytuj Cytuj
grasz profesjonalnie czy amatorsko?

[http://www.pajacyk.pl] - Kliknij.

www.fmoto.pl Forum motoryzacyjne, zapraszam!

greku_806 moto.ifd

Wysłana - 21 kwietnia 2008 17:03    Edytuj Cytuj
zreszta, za 220 to nie masz za duzego wyboru, celuj w marki adidas, and1, nike, reebok i bierz ktore Ci sie podobaja

Aqroiz

Wysłana - 21 kwietnia 2008 17:08    Edytuj Cytuj
Myślałem troche na Nike Men's Zoom Soldier II, lub Nike Men's Kobe III Powiększyłem budżet specjalnie xD. Mogą być?(Obie pary są świetne jak dla mnie)

Kangaroohops w drodzę. xD

boguro

Wysłana - 22 kwietnia 2008 11:37    Edytuj Cytuj
ogolnie buty do kosza nie sa wytrzymałe jesli chodzi o sport wyczynowy!! genberalnie gram w reczna i chciałem kupic sobie buty do kosza by lepiej 3mały kostke ale niestety kazde z 4 par jakie kupiłem rozwaliły sie po 3 misiacach lipa straszna i jeszcze bnie mogełm ich reklamowac bo zawsze cos wymyslili Ci na gorze!! ale z jednej strony moze ja jestem jakims fenomenem bo duzo moich kumpli gra i jakos nienarzekaja ale to moje skromne zdanie:) polecam buciki bez zadnych systemoów ani shock bo to najwiekszy badziew pozdro

bogorogo

greku_806 moto.ifd

Wysłana - 22 kwietnia 2008 11:43    Edytuj Cytuj
ja mam buty ponad rok, gram w nich na hali i na asflacie i wszystko jest ok, we wakacje byly katowane po kilka godzin dziennie

-Zibo-

Wysłana - 22 kwietnia 2008 14:27    Edytuj Cytuj
ile kosztuje przesyłka z tego serwisu do polski ? w sumie ceny naprawde calkiem spoko, przy dolarze 2,12zl to mozna cos wyrwac niezlego

boguro

Wysłana - 22 kwietnia 2008 21:55    Edytuj Cytuj
standardowe sumy to 50zł ale nie wiem dokładniue

bogorogo

RuLon

Wysłana - 26 kwietnia 2008 12:09    Edytuj Cytuj
Siema Aqroiz spadles mi jak z nieba, szukalem wlasnie jakies stronki gdzie wysylaja do polski bo w polsce nigdzie nie moge zanalesc takich butow jak chce.Zamawiales juz wczesniej z tej stronki? wszystko bylo ok?a ile za przesylke? dlugo paczka idzie ?

Zmieniony przez - RuLon w dniu 2008-04-26 12:51:38

Kozak 1991

Wysłana - 27 kwietnia 2008 23:30    Edytuj Cytuj
Ja tam wole pójść normalnie do sklepu przymierzyć, pochodzić chwile i lepiej widoczne są efekty wizualne niż na zdjęciu.

Zmieniony przez - Kozak 1991 w dniu 2008-04-27 23:30:45

Moja siłka - www.sfd.pl/temat422414/

MichaellSo

Wysłana - 01 maja 2008 18:16    Edytuj Cytuj
Cześć, sądzę ze mogę ci pomóc. Kupiłem 3 miesiące temu buty za 280zł takie jak na: http://www.amazon.com/Mens-adidas-Speed-1-Feather/dp/B0014FD0RA
Zagrałem w nich 4 razy. Od tego momentu leżą w pudełku z powodu że nie nadają się na grę w siatkówkę (tak jak chyba wszystkie buty przeznaczone do gry w kosza). Jeśli chciałbyś się dowiedzieć więcej to napisz.

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Koszykówka - buty.

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.