Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 518 razy
słowa kluczowe: kostka 
Autor

Kostka

Riccon

Wysłana - 27 lutego 2010 11:45    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam. Jakieś 2 miechy temu skręciłem kostkę w prawej nodze. To moje drugie skręcenie tej kostki. Mam mianowicie następujący problem. Od tych 2 miesięcy jest lekko spuchnięta i co jakiś czas występuje ból. Co mam zrobić aby zeszła opuchlizna?

Sport to zdrowie :D Każda ci to powie:D

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 marca 2010 14:18 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

sixtus

Wysłana - 01 marca 2010 14:18    Edytuj Cytuj
Jest bardzo dobra maść na kontuzje ( bardzo szybko się wchłania, bezwonna, redukuje ból, obrzęk i opuchliznę, do natychmiastowego leczenia nieostrych urazów ) Elyth S Balsam w tubce 150 ml. Ja stosowałam tuż po naderwaniu torebki stawowej gdy miałam wylew. Pomogło
Pozdrawiam.

Sklep dla sportowców - medycyna sportowa - [http://www.weron.eu/category/medycyna-sportowa-114]

sixtus

Wysłana - 01 marca 2010 14:30    Edytuj Cytuj
Dobra jest również Stadiopasta, gdyż skutecznie eliminuje urazy powstałe po stłuczeniach, skręceniach, naciągnięciach i naderwaniach mięśni, ścięgien oraz wiązadeł. Likwiduje krwiaki, siniaki, obrzęki, opuchliznę. (Polecam zajrzeć do strony sklepu w moim opisie)

Sklep dla sportowców - medycyna sportowa - [http://www.weron.eu/category/medycyna-sportowa-114]

Riccon

Wysłana - 01 marca 2010 19:20    Edytuj Cytuj
O taka rade i odpowiedź mi chodziło:) Wielkie dzięki:)

Sport to zdrowie :D Każda ci to powie:D

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.