Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 10623 razy
Autor

Kosmetyczka we Wrocławiu ???

SFD

Wysłana - 22 marca 2004 21:50    Edytuj Cytuj

Przeniesiony przez dE^SiRE z działu 'Fitness'.

Sprawdź swoje BMI

Witam
Mam zamiar wybrac sie do kosmetyczki na zabieg oczyszczania twarzy. Czy ktos moglby mi polecic do jakiego salonu kosmetycznego wybrac sie we Wroclawiu ? Bo nie chce trafic na jakis amatorow, a ktos kto juz byl u kosmetyczki wie czy jest profesjonalistką i czy jest dobra w swoim fachu.

Pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 22 marca 2004 21:54 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Tyka

Wysłana - 22 marca 2004 21:54    Edytuj Cytuj
wiem o paru profesjonalistkach dobrych w swoim fachu ale niestety nie są to kosmetyczki

ludzie, to jest dział fitness ... FITNESS !!

SFD

Wysłana - 27 marca 2004 21:44    Edytuj Cytuj
moze i dzial fitness, ale:
1) pod tytulem Fitness jest napisane: "Co robić, aby pięknie wyglądać"
2) nie ma tu dzialu pt "pielegnacja" "uroda" cz cos w tym stylu
3) aby pieknie wygladac trzeba uprawiac sport, odzywiac sie racjonalnie i (czego faceci zrozumiec nie chca) stosowac rozne kosmetyki (tak tak, wielu facetow tez powinno)

co do pytania - mi polecono salon Babor na ulicy Kuzniczej, nad sklepem tejze firmy, tam tez sie udalam i musze powiedziec, ze bardzo profesjonalnie, jestem bardzo zadowolona i bywam tam co jakis czas, ale niestety ceny przynajmniej 1,5x wyzsze niz przecietne

SFD

Wysłana - 28 marca 2004 13:08    Edytuj Cytuj
Dzieki abix a ile w tym salonie koszuje zabieg oczyszczania twarzy ?

SFD

Wysłana - 30 marca 2004 09:34    Edytuj  Cytuj
uve, niestety nie pamietam dokladnie ile kosztuje podstawowy zabieg, ale wydaje mi sie ze ok 100zl, ja zazwyczaj place 120-140 (wystarczy ze dodadza jakas ampulke) najlepiej zadzwonic do nich i spytac

Jenna_20

Wysłana - 06 kwietnia 2004 22:15    Edytuj Cytuj
Polecam salon kosmetyczny na Ulicy Szczytnickeij 26 telefon 322 24 06
Zabieg oczyszczania twarzy koztuje 55 zł,bylam i polecam.
Znawca -

SFD

Wysłana - 06 kwietnia 2004 22:43    Edytuj Cytuj
Dzieki wielkie Jenna_20 za informacje, wciaz sie wacham czy isc do kosmetyczki ale mam nadzieje ze wkoncu sie przelamie. Po piersze facet do kosmetyczki :/ Po drugie troche sie boje :) Po trzecie moja klolezanka byla u kosmetyczki i po takim zabiegu tak ja wysypalo ze nie wychodzila przez tydzien z domu. Okazalo sie ze zostala zarazona jakas bakteria podczas oczyszczania twarzy. Wydaje mi sie ze przydaloby sie mojej twarzy takie oczyszczanie ale nie wiem czy to na dlugo pomoze chociaz warto pewnie sprobowac. Bede musial sie wkoncu zmobilizowac i wybrac.

Jenna_20

Wysłana - 06 kwietnia 2004 22:51    Edytuj Cytuj
Nie ma czego sie obawiac ani wstydzic,oczyszczanie twarzy to nie jest przywilej jedynie dla kobiet,to zabieg czysto higieniczny ktory wcale nie świadczy o "pedalstwie".Nie ma czego sie obawiac nikt Cie nie wyśmieje.To porządny salon kosmetyczny nie ma obawy.
Znawca -

SFD

Wysłana - 06 kwietnia 2004 23:55    Edytuj Cytuj
Dziekuje na to wlasnie liczylem Teraz napewno pójde :D

hormon_so

Wysłana - 20 września 2007 13:46    Edytuj Cytuj
Polecam salon kosmetyczny we Wroclawiu przy ulicy Swidnickiej 22. niedaleko rynku. Adres stronki ich to www.poczuciepiekna.pl

:) no i już

hunter007

Wysłana - 20 września 2007 15:41    Edytuj Cytuj
O mamy archeologa na forum

OFF

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Kosmetyczka we Wrocławiu ???

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.