WITAM WSZYSTKICH. PRACUJĘ W NOWOOTWARTYM SKLEPIE REHABILITACYJNYM W WARSZAWIE. Z CHĘCIĄ PODYSKUTUJĘ I WYMIENIĘ SIĘ INFORMACJAMI NA TEMAT KONTUZJI SPORTOWYCH I WSZYSTKIM CO Z NIMI ZWIĄZANE
www.medkomfort.pl
1119258833000
Boofi
Wysłana - 20 czerwca 2005 11:40
bardzo proszę wyłączyć CAPSLOCK
XXX Boofi XXX Hard Core Straight Edge "Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -
1119260435000
Pavku
Wysłana - 20 czerwca 2005 11:49
Witam! To ja mam coś do opowiedzenia co mi się ostatnio przytrafiło! Od maja zacząłem regularnie jeździć na rowerze , tak co drugi dzień od 1 do 3h po górach (rekordy waliłem).Wszytko było super, wytrzymałość wzrastała i czułem się jak młody Bóg (oprócz tego ćwiczę w domu hantlami itp. [ale nóg nie ćwiczę] ). Od 6 czerwca kupiłem sobie nitrobolon z kreatynę żeby polepszyć wytrzymałość itp. 12 czerwca wszytko się zaczęło. Od rana zaczęły mnie palić mięsnie nóg, takie jakby mocne skurcze , nie mogłem zejść ze schodów , ból nie do wytrzymania, po takim ataku musiałem leżeć 20 min bez ruchu. Wywaliłem ta kreatynę z tym nitro do kibla. Kupiłem Fastum, Aspargin i Naklofen. Dziś mija 8 dzień jak mi się to stało i pierwszy raz udało mi się zejść ze schodów. Jeszcze trochę czuję ale juz daje rade chodzić. Najprawdopodobniej miałem zapalenie mięsni nóg. I tak się zastanawiam czy biorąc ten naklofen mogę iść na plaże i się trochę poopalać?? Naklofen to nie antybiotyk wiec chyba by mi się nic nie stało nie? Ciekawe po jakim czasie będę mógł trochę pojeździć na rowerze?
1119260940000
alecki
Wysłana - 20 czerwca 2005 12:13
Witaj. Miałem kiedyś podobny przypadek - nagły skurcz wszystkich mięśni. tragedia zawieźli mnie do szpitala w takiej pozycji w jakiej spadłem z roweru. Kroplóweczka rozkurczowa i po godzinie mogłem chodzić. Powiedzieli lekarze że to z przemęcenia i od picia redbula wypłukały sie elektrolity z organizmu. A swojego czasu również sporo jeździłem rowerem. Dzięki za rozpoczęcie tematu. jeśli chodzi o bule mięśni to proponuję na przyszłość przed wysiłkiem zapodać l-karnitynkę. nogi nie bolą i nie czuć zmęczenia a przy okazji troskę tłuszczyku się wytopi. Olimp wypuścił ostatnio opakowanie 30 kapsułek w bardzo mocnej dawce 1900mg. Co do opalenizny i zażywanych specyfików nie wypowiadam się bo nie mam na ten temat zielonego pojęcia. pozdrawiam
www.medkomfort.pl
1119262398000
Boofi
Wysłana - 20 czerwca 2005 12:13
na plażę możesz iść , nóżkom przyda się trochę ciepła
co do nóg - po prostu za duzo wysiłku
XXX Boofi XXX Hard Core Straight Edge "Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -
1119262434000
laknabino
Wysłana - 21 czerwca 2005 23:06
a co powiecie o naciągnieciu dwójki?? chyba nie jest bardzo powazne jeszcze ile gdzies trzeba przerwy i jakie masci polecacie??
"To mozliwosc spelnienia marzen sprawia, ze zycie jest tak fascynujace."
1119387995000
Boofi
Wysłana - 22 czerwca 2005 00:25
choci o mięsień 2brzuścowy łydki czy 2głowy uda ?
Ekspert -
1119392752000
laknabino
Wysłana - 22 czerwca 2005 07:46
uda
"To mozliwosc spelnienia marzen sprawia, ze zycie jest tak fascynujace."
1119419218000
Boofi
Wysłana - 22 czerwca 2005 11:49
maści standard wciaż te same , troche poczekać i przejdzie (organizm tonajlepszy lekarz i lek )