Komentarz: Dość ciężki trening, 10 serii jednego ćwiczenia, to jednak sporo i nieco nuży, ale jak trzeba to trzeba.
Suplementy:
Nitrobolon Energizer : Nie dostałem info czy mogę wymienić, więc zaczynam szamać dwie porcje nitro dziennie, kręci nieco w żołądku i smak już męczy ale da się wytrzymać.
pzdr/
Układanie diet, treningi personalne kontakt tel:664829952, gg:5040999, koniu151.sfd@o2.pl
zauważyłem że dużo pijesz oliwy i lnianego to może odpowiesz mi na jedno pytanie. chodzi o lniany. jak w linku poniżej podaje użytkownik Szukala lniany w 58% to omega-3 (ALA), z tego tylko 5 procent ulega przemianie na EPA i DHA a 65% ulega spaleniu do CO2. to znaczy co sie dzieje z tymi 65% z 58% ? (jesteś paker ale też chemik) jeśli spożyjemy np 50 gram lnianego np eurolenu a nasze zapotrzebowanie na tłuszcze to 100 gram, to połowa zapotrzebowania jest pokryta czy nie? [http://www.sfd.pl/Olej_lniany_do_Pana_Darka-t286883.html]
1267190682000
Daniel.17
Wysłana - 26 lutego 2010 17:21
Koniu zauważyłem,że nie jadasz w ogóle twarogu na noc, proste pytanie: why? Czy Twoim zdaniem jest to zły posiłek na noc? W takim razie co się powinno jeść na noc?
"Utrata czystości rasowej rujnuje szczęście narodu na zawsze."
1267201298000
MaximusRex
Wysłana - 26 lutego 2010 17:46
Daniel.17: Przeciez Koniu pisal ze to nie konkurs na ladniejsza sylwetke tylko na wieksza sile w trojboju.
masz jakiś pomysł na zneutralizowanie smaku oliwy? Wyszukałem że: " w celu zneutralizowania smaku próbowanej oliwy degustujący przegryzają jabłko. Oczyszcza się w ten sposób kubki smakowe,"
osobiście zagryzam szybko pomidorem, ale i tak smak troche zostaje ;/
Drugie pytanko, jakie kupujesz płatki owsiane ? Zwykłe co zalewasz wodą tak?? i z czymś to mieszasz, czy taką suchą papke zjadasz z kurczakiem :D??