Chłopaku!
Jak Ci teraz fantazji 19 latka nie wybije ktoś z głowy to bedzie krzywda na całe dorosłe życie!
owszem! wierze ze Twoja wiedza treningowa na prawde kuleje
co do "płaskiego" to powinienes poprawic sie a nie odbijac piłeczkę
jak bym nazwał NaCl proszkiem zasadowym doktora XXX to bys mnie jechał równo, bo taki juz jesteś[swoja droga nie pamietam czy NaOH jest silniejsza zasada czy HCl silniejszym kwasem, jednak proszkiem zasadowym doktora XXX nie jest ],
wiem ze nastoletnie hormony powoduja uczucie dumy , ze podbijasz swiat itp ale to moze zostaw na starość
zaakceptuj ze sam jesteś omylny i forum jest w zasadzie od tego zeby wychwytywc takie błedy i sie uczyc.
ponadto ławka skosna jest w zasadzie nie mniej płaska niż pozioma skoro juz chcesz mowic o "płaskości". czemu tak niesamowicie ciezko Ci zaakceptowac pojęcie "ławka pozioma" ? Myslalem ze chemicy maja scisłe umysły.
nie proboj nikomu mowic ze dobrze cos nazwales
bo uzywasz nazwy dla innego cwiczenia
podobnie jak mieszasz pojecia FBW z treningiem gory ciala

, co dla mnie jest wrecz niewybaczalne dlatego bede sie natretnie czepiał bo mniepozniej w pracy przesladują mysli ze moj Kolega Moderator z sfd.pl krzewi złe nazewnictwo i kiepskie strategie treningowe wsrod swoich dorzeźbionych zwolenników
a moze bym se olał ale coś mi nie pozwala

przede wszystkim nie pozwala mi fakt ze sam nie przepuscisz nikomu kto pyerniczy głupoty