Pisze i czytam z telfonu wiec pewnie wyjdzie to troche nieskladnie. Zaczne moze od tego - notuje progres silowy w bojach, z treningu na trening dokladam ciezaru i skupiam sie na tych cwiczeniach, wielu trojbwoistow nie trenuje w ogole ramion i barkow, ja trenuje bo na sylwetce takze mi zalezy, a z jakim efektem? Mam wrazenie, ze jestem wielki jak nigdy, wczoraj gdy spojrzalem na lapy w lustrze nie moglem sie nadziwic, mimo ze wagowo stoje na 102kg obecnie, niski bf robi swoje. Co do samej intensywnosci treningu wspomianych ramion - zauwazcie, ze 10kg na sztangielkach jest po uginaniu, po nich dodatkowe podciaganie - bez przerwy, takze nie uwazam by to bylo obijanie sie. Kilka osob pisze tu jak do poczatkujacego, Panowie, niejako nie piszecie mi nic nowego, jednak jak pisalem ide droga, ktora uwazam w tym momencie za sluszna i poki widze progres, przy niej zostane. zaleglosci w wypiskach uzupelnie w domu.
Układanie diet, treningi personalne kontakt tel:664829952, gg:5040999, koniu151.sfd@o2.pl
mi chodzi o te 100powtorzeniowa parodie treningu na siłę a drazek i poręcze spoko
DO 26 MARCA 2011 MAM URLOP.
1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!
1265762798000
m4teos
Wysłana - 10 lutego 2010 15:17
nie zebym wdawal sie w polemike z takim ekspertem jak WODYN ale czy takie 100 powt minimalnym ciezarem (zaczerpniete z HSS swoja droga, ich celem jest przepompowanie miesnia krwia i ulepszona regeneracja) moga miec jakikolwiek negatywny wplyw na sile? W moim mniemaniu jest to cos co nie zaszkodzi, a moze wplynac pozytywnie
pozdro
1265811437000
rush comes
Wysłana - 10 lutego 2010 15:38
a kapusta odkwasza? styknie w tym celu? nei mogę jej znaleźć na liście strony w angielskim która podałeś
1265812712000
nichitsu
Wysłana - 10 lutego 2010 17:33
koniu, ty ogarniasz takie sprawy
powiedz mi jakich srodkow moge uzywac na: - pobudzenie w ciagu dnia - na wzdecia... pierdy ida niesamowite - na noc na lepszy sen, biore aptetczne zma ale nic nie daje, jedynie co to nie spie w szkole na lekcjach