Dawaj dawaj koniu, bo ja tu zniecierpliwiony siedze Wrzuc jakies fotasze :D. Trzymam kciuki
"Zycia nie mierzy sie iloscia oddechow, lecz iloscia chwil, ktore zapieraja nam dech w piersiach"
1265328505000
Koniu151 KAPITAN KAJDAN
Wysłana - 05 lutego 2010 15:02
Cześć, jak pisałem rozwaliła mi się ładowarka od laptopa, to już kolejna, więc winy trzeba szukać w komputerze - oddaję go do naprawy, do odbioru za tydzień, więc do tego czasu jestem bez - kumpel od którego pisałem jedzie jutro do domu, więc wszystkie wypiski - z wczoraj, jutro, niedzieli i wtorku dam w środę, jak pojadę do domu i będę miał dostęp do innego komputera.
Dodam, z niusów, że doszła do mnie paka ze sklepu sfd, a w niej parę koszulek na trening i Vitargo z Treca, tak więc dodatkowy produkt do przetestowania.
pzdr/
Układanie diet, treningi personalne kontakt tel:664829952, gg:5040999, koniu151.sfd@o2.pl
"Zycia nie mierzy sie iloscia oddechow, lecz iloscia chwil, ktore zapieraja nam dech w piersiach"
1265399992000
WODYN TRENING
Wysłana - 05 lutego 2010 21:46
Koniu
nie twierdze ze nie znasz sposobow twierdze ze stosujesz złe sposoby, jak by to napisac w TWOIM jezyku stosujesz inhibitory siły
ciskasz tyle co dziecko, do Mc masz talent, a łapy zawsze miales za male w stosunku ro reszty
trenowalem lepszych "mutantow"[bo jestes jak by nie patrzec utalentowanym mezolem], czasem rowniez koksiarzy i powiem jedno - twoje metody osłabią nawet utalentowanych siłaczy
OS-ŁA-BIĄ
nie ma mozliwosci zeby metodami jakie krytkuje w tym temacie zrobic SIŁĘ , ni huya nawet jesli jestes z Marsa!
sprobowales czegos co Cie doprowadziło do jakiegos tam poziomu [np ze ciskasz 120kg na ławie] i wydaje Ci sie ze rozpracowałeś system ????????
Twoja arogancja przebija moją
Zmieniony przez - WODYN w dniu 2010-02-05 21:47:30
DO 26 MARCA 2011 MAM URLOP.
1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!
1265402792000
iNightWolf
Wysłana - 06 lutego 2010 08:40
Wodyn - uwazaj bo jarzyne napuszcze na Ciebie
(swoja droga zawsze chcialem o rozpiske treningu Ciebie poprosic ale czasu malo mam nawet na treningi, moze na majla napisze Ci co i jak bedziesz mial czas to odpowiesz jak nie to nie...)
Koniu - zebami za jaja ( wlasne ) i zacznij trenowac bo tez zaobserwowalem od jakiegos czasu ze treningi jakies slabe...nie mialem odwagi napisac bo bym z***y dostal
....a micha swietna jak dla mr olimpia, szkoda zarcia
Zmieniony przez - iNightWolf w dniu 2010-02-06 08:42:01