Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 3009 razy
słowa kluczowe: koniec  kontem 
Autor

Koniec z tym kontem....

Inko_Max

Wysłana - 29 stycznia 2005 21:52    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witaminy

Doszedłem do wniosku ,ze zmieniam konto z Inko_Max na MarcelQ (taki nick mam u sibie na forum i w ogóle wszędzie)
Głownie udzielałem sie w dopingu... i tutaj mam status specjalisty... uważam ,ze nie zasługuję na niego jest wiele osób ,które mają więcej do powiedzenia niż ja... np. Aleks, Donio , Mrówa , Thatman , Miśkov, Cinematick i wielu wielu innych...... nie chce aby ktoś spojrzał na ilośc moich sobów i pomyślał ,ze sie jakos specjalnie znam
Tak więc miło było "bawic" z Wami jako "specjalista" ( może jeszcze kiedyś jak zasłużę )
Muszę pogadać z Mateo czy jest tama możliwość przerzucenia czasu abonamentu na inne konto...
Pozdro Bro !!

The future is coming on......

>>> Doping Division Force Crew <<<
Specjalista -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 29 stycznia 2005 21:54 
W większości przypadków polecamy:

Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Inko_Max

Wysłana - 29 stycznia 2005 21:54    Edytuj Cytuj
Hello
Może konto Inko_Max sprzedam na allegro tak jak ktoś ostanio posłuzył sie moimi fotami w celu sprzedazy super programu kulturystycznego dla początkujących

The future is coming on......

>>> Doping Division Force Crew <<<
Specjalista -

MarcelQ Night Rider

Wysłana - 29 stycznia 2005 21:55    Edytuj Cytuj
Fuck coś mam z cookies ten post wyzej miał być juz napisany na nowym koncie

" Bezgranicznie oddany "
Ekspert -

pitbull61

Aleks

Wysłana - 29 stycznia 2005 22:07    Edytuj Cytuj
Inko przemysl moze jeszcze swoja decyzje,specjaliste masz nie za jakies bzdety tylko za fachowe wypowiedzi w naszym dziale.Bardzo chetnie czytam Twoje wskazowki i przyznam ze jestes jednym z lepszych specow w dopingu.

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Ekspert -

gdz

Wysłana - 29 stycznia 2005 22:09    Edytuj Cytuj
Inko od***ało Ci od tego teścia?
sog dla marcela
szybko dobijesz do szpenia

boso ale w ostrogach...
Specjalista -

Aleks

Wysłana - 29 stycznia 2005 22:10    Edytuj Cytuj
Ale jesli sie uprzesz to mysle ze cala nasza wspolnota dopingowa da Ci tyle samo sogow co miales na koncie Inko.
Co jako pierwszy czynie

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Ekspert -

pitbull61

pitbull61

MarcelQ Night Rider

Wysłana - 29 stycznia 2005 22:15    Edytuj Cytuj
Dzieki za uznanie
Ej przestancie ja nie chce takich sogów !!!
Chce dostać sog'a jeśli komuś naprawdę pomogę
ps. wypełniłem profil zobaczcie ,ze jestem nikim

" Bezgranicznie oddany "
Ekspert -

maat

Wysłana - 29 stycznia 2005 22:17    Edytuj Cytuj
LWA 2
LPA 11

Do wyszukiwarki!

Out of range.
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 8 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Koniec z tym kontem....

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.