Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Doszedłem do wniosku ,ze zmieniam konto z Inko_Max na MarcelQ (taki nick mam u sibie na forum i w ogóle wszędzie) Głownie udzielałem sie w dopingu... i tutaj mam status specjalisty... uważam ,ze nie zasługuję na niego jest wiele osób ,które mają więcej do powiedzenia niż ja... np. Aleks, Donio , Mrówa , Thatman , Miśkov, Cinematick i wielu wielu innych...... nie chce aby ktoś spojrzał na ilośc moich sobów i pomyślał ,ze sie jakos specjalnie znam Tak więc miło było "bawic" z Wami jako "specjalista" ( może jeszcze kiedyś jak zasłużę ) Muszę pogadać z Mateo czy jest tama możliwość przerzucenia czasu abonamentu na inne konto... Pozdro Bro !!
Hello Może konto Inko_Max sprzedam na allegro tak jak ktoś ostanio posłuzył sie moimi fotami w celu sprzedazy super programu kulturystycznego dla początkujących
The future is coming on......
>>> Doping Division Force Crew <<<
Specjalista -
1107032072000
MarcelQ Night Rider
Wysłana - 29 stycznia 2005 21:55
Fuck coś mam z cookies ten post wyzej miał być juz napisany na nowym koncie
Inko przemysl moze jeszcze swoja decyzje,specjaliste masz nie za jakies bzdety tylko za fachowe wypowiedzi w naszym dziale.Bardzo chetnie czytam Twoje wskazowki i przyznam ze jestes jednym z lepszych specow w dopingu.
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Ekspert -
1107032854000
gdz
Wysłana - 29 stycznia 2005 22:09
Inko od***ało Ci od tego teścia? sog dla marcela szybko dobijesz do szpenia
boso ale w ostrogach...
Specjalista -
1107032980000
Aleks
Wysłana - 29 stycznia 2005 22:10
Ale jesli sie uprzesz to mysle ze cala nasza wspolnota dopingowa da Ci tyle samo sogow co miales na koncie Inko. Co jako pierwszy czynie
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Dzieki za uznanie Ej przestancie ja nie chce takich sogów !!! Chce dostać sog'a jeśli komuś naprawdę pomogę ps. wypełniłem profil zobaczcie ,ze jestem nikim