Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Koncentrat napoju izotonicznego-Activlab

Skerx

Wysłana - 18 grudnia 2008 19:04    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam bardzo serdecznie, otoz ostatnio znajomy podrzucil mi puche 1kg takowego koncentratu dla potestowania jak sie sprawdza. Sklad niby ładny, i zapewne omieszkam go sprobowac przed treningiem, natomiast jedyne co mnie przeraza to ilosc wegli w 100g produktu. Porcja to niby 15-20g, no ale zaintrygowalo mnie, czy takowy koncentrat ma jakis wplyw na tkanke tluszczowa? moze byc powodem jej zwiekszania, tudziez pomniejszania z racji obecnosci l-karnityny (sam nie wierze w jej dzialanie) w jego skladzie?

Pytam, bo jestem ciekaw. Jak ktos stosowal, moze jakies wspomnienia z tego okresu? jakosc treningow?

Nigdy nie bylem specjalnym funem izotonikow, no ale skoro juz jest, to sprobuje. I tak niewiele tego jest

pzdr.

Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.

Specjalista -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 18 grudnia 2008 19:06 
W większości przypadków polecamy:

Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Banan ADMINISTRATOR

Wysłana - 18 grudnia 2008 19:06    Edytuj Cytuj
w czasie treningu te pare g wegli w niczym Ci nie zaszkodzi
Ekspert -

Skerx

Wysłana - 18 grudnia 2008 19:24    Edytuj Cytuj
Dzieki Banan. Tak btw jaki jest sens ladowania karnityny do izotoniku? poza tym ze pewnie pot bedzie sie lał strumieniami, to osobiscie uwazam iz tak w zaden sposob nie wplynie to na zmniejszenie tkanki tluszczowej ale moge sie mylic, expertem nie jestem.

Specjalista -

Banan ADMINISTRATOR

Wysłana - 18 grudnia 2008 19:30    Edytuj Cytuj
zobacz jaka tam jest dawka tej l/k
sens jest taki , iż niektorzy przeczytają iż ona tam w ogole jest i go kupią
a ilosc sladowa, w ogole sie nad tym nie zastanawiaj (pomijam juz kwestie skutecznosci i efektywnosci lkarnityny)
Ekspert -

Skerx

Wysłana - 18 grudnia 2008 20:41    Edytuj Cytuj
Poprostu bylem ciekaw, przewaznie stosuje wode mineralna, ale skoro juz wpadlo w rece to sie wypije.

Poza tym, gdzies jeden z chlopakow stwierdzil ze po napoju izotonicznym ma niezla pompe-padłem

btw SOg za zainteresowanie sie tematem.

Zmieniony przez - Skerx w dniu 2008-12-18 20:41:33

Specjalista -

PePoNeNt

Wysłana - 19 grudnia 2008 13:43    Edytuj Cytuj
l-karnityna jest skuteczna
ale trzeba ćwiczyć i znac nieco jej działanie
przyspiesza transport(podczas wysiłku) WKT(wolnych kwasow tluszczowych) do mitochondriów-pieców w ktorych sa spalane
EFEKT? --> dodatkowy kop energii i spalanie zapasow tkanki tluszczowej(ktorej nadmiar do nikomu nie jest potrzebny, uwazam-moze poza zawodnikami sumo)

Vitamin-Shop Słupsk C.H. Passo ul. Tuwima 3/5a
[http://www.sfd.pl/Vitamin%2DShop_S%C5%82upsk_C%2EH%2E_Passo_ul%2E_Tuwima_3-t465690.html]

Perfect Body Center PeP SPORT Słupsk C.H.Jantar ul. Szczecińska 58
[http://www.sfd.pl/PERFECT_BODY_CENTER_nowy_wymiar_sieci_handlowej-t468793-s36.html#post9]
Ekspert -

Skerx

Wysłana - 21 grudnia 2008 12:29    Edytuj Cytuj
No niby tak Pepo, ale w takiej ilosci to chyba niewiele pomoze na tkanke tluszczowa, bo zawarta jej ilosc w tm koncentracie to 300-400mg, czyli praktycznie nic.

Specjalista -

PePoNeNt

Wysłana - 21 grudnia 2008 15:04    Edytuj Cytuj
to fakt.

Vitamin-Shop Słupsk C.H. Passo ul. Tuwima 3/5a
[http://www.sfd.pl/Vitamin%2DShop_S%C5%82upsk_C%2EH%2E_Passo_ul%2E_Tuwima_3-t465690.html]

Perfect Body Center PeP SPORT Słupsk C.H.Jantar ul. Szczecińska 58
[http://www.sfd.pl/PERFECT_BODY_CENTER_nowy_wymiar_sieci_handlowej-t468793-s36.html#post9]
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Koncentrat napoju izotonicznego-Activlab

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.