Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Koncentrat dla "świń"!!!!!!!!!!

Kasta18

Wysłana - 12 stycznia 2002 14:01    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Słyszł ktoś o koncentracie do świń mój kómpel poprosił nmie abym zasięgnął porad u was!?!?!Powiedział mi że to smakuje jak soczek waniliowy!!Może warto to spróbować wkońcy świnia tyje przez 4miesiące około 100kg co wy na to ???Tylko bez jaj poważnie pytam i tu proźba do moderatorów abu zasięgneli troszke wiedzy o tym i sróbowali opisać mi te środki oile to możliwe ?!?!?!? Prosze o odpowiedzi na temat-o skutkach ubocznych bo raczej takie występują w minimalnym stopniu (oczywiście nikt tu nie mówi o dawkach dla świń zastosowanie było by mniejsze to natóralne jestem człowiekiem nie świnią i nie chce 100kg w 4miecha)dzieki cze!????????????????????????????????????

!!Kasta!! Rośnij zdrowo kolo

Siła tkwi w psychice...i-mafii.suple.hardcor.pl

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 stycznia 2002 14:12 
W większości przypadków polecamy:

Ostrovit - WPC 80

CENA: 43.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

crash

Wysłana - 12 stycznia 2002 14:12    Edytuj Cytuj
Ja bym odradzał takie rzeczy.To że świnia po tym rośnie,to żaden argument.Świnia trawi różne rzeczy,po których człowiek by się przekręcił,żre przemysłowe ilości,nie rusza się za wiele i obrasta tłuszczem,stąd te kilogramy.

Borsuk

Wysłana - 12 stycznia 2002 14:27    Edytuj Cytuj
Jak jestes świnia to bierz spoko w innym wypadku nie polecam , w koncu jak sama nazwa wskazuje jest to srodek dla świn a nie dla ludzi, ludzie pieprznijcie sie w leb zanim napiszecie tutaj cos takiego...

Moderator
Znawca -

SFD

Wysłana - 12 stycznia 2002 16:38    Edytuj Cytuj
mysl bo to nie boli...krowa zre trawe i jest wielka to co ty tez bedziesz trade wdupczal?

Kasta18

Wysłana - 12 stycznia 2002 17:48    Edytuj Cytuj
Borsuk w moim poscie jest wyraźnie napisane że nie jestem świnią pytam o zdnie a nie o twoją łache!!!!!!oczywiście dzieki że nie polecasz sam nie wiem czemu nie skojazyłem że świnia to tłuścioch a nie kultórysta a 100kg. to kałdun sadła ale mniejsza o to zapomnijmy o sprawie i zajmijmy się konkretami ..............................cze

!!Kasta!! Rośnij zdrowo kolo

Siła tkwi w psychice...i-mafii.suple.hardcor.pl

SFD

Wysłana - 12 stycznia 2002 18:53    Edytuj Cytuj
"!!Kasta!! Rośnij zdrowo kolo" - oto sygnatura naszego kolegi, który jest chętny do wpieprzania paszy dla świń...to dopiero zdrowo.

SFD

Wysłana - 12 stycznia 2002 21:06    Edytuj Cytuj
Jedyne skutki uboczne stosowania paszy dla swin u ludzi, to zawijanie sie czlonka w swinski ogonek i wyginanie nochala w ryjek. Poza tym czasem wyarastaja kopytka i szczecina na skorze. Tja zyj i rosnij zdrowo.
Btw nie jestem rolnikiem, ani chodowca trzody chlewnej wiec nie bede zasiegal info na temat stosowania paszy dla swin.

Moderator działu Suplementacja

Superman

Wysłana - 12 stycznia 2002 22:16    Edytuj Cytuj
Kolega ostatnio pisał,że chce zacząć "koksować z głową":)

SFD

Wysłana - 13 stycznia 2002 01:24    Edytuj Cytuj
Jeśli anaboliki od weterynarza to czemu nie pasza dla świń...

among the blind a one-eyed man is king

SFD

Wysłana - 13 stycznia 2002 03:47    Edytuj Cytuj
Maku zapomnial dodac, ze trzeba pasze dla swin mieszac tylko z odtluszczonym mlekiem, zeby sie nie robily grudki.

Your pal,
Krasnall

SFD

Wysłana - 13 stycznia 2002 10:40    Edytuj Cytuj
jest sporo wyspecjalizowanych produktów dla trzody chlewnej , ale dla człowiega odradzam możesz dostać sam tłuszcz itd i w dodatku zrobić sobie krzywde

Remember:
"SMILE NOW ,CRY LATER"

Odpowiedzi jest na 5 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Koncentrat dla "świń"!!!!!!!!!!

Strony:  pierwsza  2  3  4  5   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.