Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Kompendium wiedzy o suplach??

sorata

Wysłana - 17 marca 2005 18:29    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mam takie pytanko , czy znajduje sie gdzies na sieci . lub czy istnieje ksiazka poswiecona opisa odzywek i suplementow ?? Chodzi mi o dokladne opisy co brac na jaki cykl treningowy , jaka odzywka przy jakiej formie wysilku potrzebna itp. Jesli istnieje temat na sfd poswiecony temu oco pytam prosze o link, poniewaz w wyszukiwarce nic nie znalazlem :(

Pozdrawiam

...Absterget Deus omnem lacrimam ab oculis...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 17 marca 2005 19:20 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

sweter

Wysłana - 17 marca 2005 19:20    Edytuj Cytuj
W dziale Olimpa jest post Szukały, który prowadzi do niejakiej Agencji Promocji Zdrowia. Choć jak się wejdzie na tą stronę to wygląda jak agencja Promocji Biogenix'a i Olimpa. Masz tam schematy wspomagania dla początkujących. Oczywiście każdy 'schemat' jest zaopatrzony w propozycje co masz kupić z tych dwóch firm. Skromni to oni nie są

Nie podam linka, bo za to sam bym sobie dał bana za takie coś.

Jak chcesz bardziej szczegółowo to szukaj w podwieszonych postach, są niektóre suple. Poza tym zawsze możesz nas spytać co jest dla ciebie najlepsze w etapie w którym właśnie jesteś

PO CO CI MASA JAK MASZ SWETER

sorata

Wysłana - 17 marca 2005 19:25    Edytuj Cytuj
"Poza tym zawsze możesz nas spytać co jest dla ciebie najlepsze w etapie w którym właśnie jesteś"

Dlatego wlasnie SFD uwazam za najwieksze kompendium wiedzy, no ale Wasze informacje pochodza z pewnych zrodel , dlatego ja wlasnie o te zrodla pytam.Co do tego linku to podaj mi go jesli mozesz na gg/mail

Zmieniony przez - sorata w dniu 2005-03-17 19:27:29

Czarnuchok

Wysłana - 17 marca 2005 19:53    Edytuj Cytuj
jak kiedys napisze książke i ja dadzą do druku to Ci wysle na mail info

*** EMERYTOWANY DORADCA W SUPLEMENTACJI **
kontakt GG 1844256
Ekspert -

WILLHELM

Wysłana - 17 marca 2005 20:11    Edytuj Cytuj
ej! w tym dziale są odpowiedzi na wszelkie pytania dotyczące odżywek, suplementów... sposobów dawkowania... po prostu wszystko... a książka... jakakolwiek nie wyjdzie będzie już w momencie oddawania do druku nieaktualna bo wszystko zmienia się z tygodnia na tydzień...
Ekspert -

sorata

Wysłana - 17 marca 2005 20:17    Edytuj Cytuj
Czarnuchok : mozesz byc pewny ze bedzie to bestseller!!!

Czarnuchok

Wysłana - 17 marca 2005 20:32    Edytuj Cytuj
najpierw to ja musze zdać mature

kontakt GG 1844256
Ekspert -

sorata

Wysłana - 17 marca 2005 20:39    Edytuj Cytuj
poco Ci matura jak mozesz bez tego zostac pisarzem

Zmieniony przez - sorata w dniu 2005-03-17 20:41:42

Czarnuchok

Wysłana - 17 marca 2005 20:56    Edytuj Cytuj
jak wsadza do mnie do kicia na 2-3 lata to napewno nim zostane! tymczasem mysle o nauce i cyklu
I want 9-10% BF jeeeeeeeeeeeeeee

Zmieniony przez - Czarnuchok w dniu 2005-03-17 20:57:17

kontakt GG 1844256
Ekspert -

sweter

Wysłana - 18 marca 2005 12:20    Edytuj Cytuj
tu masz link do tematu http://www.sfd.pl/temat127868/
oczywiście wszystkie dupowłazy ekscytowały sie na Olimpie jak to bardzo dla nich przydatne mimo, że na nic im się to nie przyda. Na tyle na ile link podany przez Darka jest w miarę do zniesienia, to następny już nie jest i jest perfidną reklamą firm o których mówiłem wyżej pod szyldem wspomnianej Agencji Promocji Zdrowia o której wyraziłem zdanie wyżej
Co za sposoby... Dzieci wyśmiejcie Panów z Olimpa i Biogenixa za brak skromności
http://www.sfd.pl/temat147246/

sweter

Wysłana - 18 marca 2005 12:26    Edytuj Cytuj
Czarny nie łam się Skoro elektryk może być prezydentem to ty możesz być pisarzem. Zobacz, Lepper zanim stał się tym czym jest, był dyrektorem PGR-u. Mało to ludzi którzy z dziurawych filcaków wskoczyli w ciepłe kapcie, ozdabiane grzywą lwa i innymi atrybutami wymierających gatunków, w skórzanym fotelu, czytając własną biografie przy kominku w wielkim domu za cudze pieniądze. W Polsce wszystko jest możliwe

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Kompendium wiedzy o suplach??

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.