Komedie video,czyli "zabójcze techniki walki" inaczej;-)
słaby 56
Wysłana - 06 stycznia 2010 23:20
Sprawdź ile procent masz tłuszczu
Zapraszam do wrzucania filmików z miszczami i szarlatanami sztuk walki,którzy potrafią wygrywać bezkontaktowo z innymi,albo stosować techniki,które powalają(najczęściej ćwiczących SW ze śmiechu).Proszę o nie robienie sobie jaj z tematu i nie wrzucanie filmików pewnego polskiego stylu,bo nie chcę,żeby znowu był jakiś konflikt,który może zaszkodzić forum.Na początek wklejam dwie komedie.
Raczej ustapić niż zranić,raczej zranić niz okaleczyć,raczej okaleczyć niż zabić,prędzej zabić samemu,niż dać się zabić.
Moja ulubiona Sistiema wraz z moim ulubieńcem src="http://www.youtube.com/v/z_QPNf-fYLM" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">
Moja ulubiona Sistiema wraz z moim ulubieńcem
Zmieniony przez - słaby 56 w dniu 2010-01-06 23:23:44
Zmieniony przez - słaby 56 w dniu 2010-01-06 23:35:28
Raczej ustapić niż zranić,raczej zranić niz okaleczyć,raczej okaleczyć niż zabić,prędzej zabić samemu,niż dać się zabić.
1262816523000
nastic
Wysłana - 07 stycznia 2010 02:04
Chciałam dać soga, ale już nie mogę. BArdzo dobry pomysł.
Pana Grandmastera już rozgryzłam - to jak ręce, które leczą, tylko, że w drugą stronę. Koncentruje on na powierzchni dłoni energię ze swojego ciała i potem skupia go na przeciwniku, czasmi w postaci kuli, czasami strumienia energii. Taki efekt da się uzyskać tylko, przez długą medytację i pracą nad koncetrowaniem energii.
A co jest najlepsze w sistemie? Uczysz się bezpiecznego upadania
Ludzie nie karmcie trolli, szczególnie tych dużych. Bo to nienażarte z natury stworzenia.
1262826263000
dacheng Bushido24.pl
Wysłana - 07 stycznia 2010 12:25
Odnośnie tego mastera:
Poniżej on w nieco innej sytuacji, chociaż do końca nie wiadomo o co tam właściwie chodziło - na You Tube pisze, że przeciwnikiem był przedstawiciel shuai-jiao. Ale gdzie indziej twierdzą, że nie żadne shuai jiao, tylko udawany wrestling w stylu amerykańskim. Jedni te klipy traktują jako dowód na umiejętności rzeczonego mastera, inni wręcz przeciwnie.
Cavior: każde uderzenie może myć bolesne, bez wątpienia. Ale musisz chyba przyznać, że takie ćwiczenie na worku, niczym dobrym dla nadgarstka się nie może skończyć.
Kendoka: łańcuszek szczęścia od 01.05 miażdży wszystko, hehe
They are the weakest, however strong, who have no faith in themselves or their own.
1262960398000
słaby 56
Wysłana - 08 stycznia 2010 16:41
Żeby nie było zbyt poważnie.Uwaga na kursy samoobrony dla kobiet
1262965288000
Cavior Bushido24.pl
Wysłana - 08 stycznia 2010 18:01
Kendoka: filmik powala, nawet mocniej niż energia "miszcza"
A na serio: właśnie przez takich idiotów aikido ma opinię taką, jaką ma...