Kolekcja Universal Animal: różnice i podobieństwa między produktami?
dj_kozi
Wysłana - 25 kwietnia 2008 10:57
Sprawdź ile procent masz tłuszczu
Witam, jestem ciekaw jakie są Wasze opinie na temat: Kolekcji Universal Animal: różnice i podobieństwa między produktami: Animal Stak, Animal Pak, Animal Pump, Animal Test...
Animal Stak - booster tescia Animal pak-witaminy i mineraly Animal Pump - dobry stack przedtreningowy Animal Test - booster tescia
ogolnie dla mnie seria Animal poza Flex'em, Pump'em jest nie oplacalna...
ale to tylko moja opinia
Dieta jest dla frajerow ,ktorych nie stac na suple. Suple sa dla frajerow ,ktorzy boja sie igly
"zebym choc raz sie nie wstydzil latem jak zdejme koszulke na plazy"
Ekspert -
1209114131000
msciciel00
Wysłana - 25 kwietnia 2008 11:32
Poza animal nitro reszta jest całkiem fajna i niekoniecznie nieopłacalna np. A.pak za ok 80zł starcza na 1,5miesiąca, a poza witaminami ma sporo wartościowych dodatków, Flex to chyba najlepszy produkt na stawy i ścięgna, Stak chyba najlepszy boster testosteronu Cuts fajnie pobudza ale są lepsze spalacze w podobnej cenie
Innych nie brałem więc się nie wypowiem
Pomogłem? Daj SOGa
1209115956000
TrakaShi
Wysłana - 25 kwietnia 2008 12:04
Ja sobie bardzo chwale animal Pak, Animal Stak rowniez dobry wg mnie. Reszty nie stosowalem ale na tych dwoch produktach sie nie zawiodlem. Jezeli uda mi sie kupic w jakies ciekawej cenie to wyprobuje Animal Test.
nie oplacalne? fa wprowadza nowe ceny flex, animalpak 109zl i inne storm shock nowe ceny i inne produkty. wszystkie sa objete gwarancja. universal ma hologramy autentycznosci.