Autor

Kolejność stosowania kreatyn

Avangard

Wysłana - 13 marca 2005 00:55    Edytuj Cytuj
Ten problem już się pojawił na forum, ale chyba tylko jako poboczny. Chciałbym, aby ktoś zaproponował kolejność cykli kreatynowych (do wyboru produkty Olimp i BX). Wiadomo, że należy zaczynać od najsłabszej formy kreatyny (czyli monohydratu) i gdy przestajemy być zadowoleni z efektów któregoś już cyklu, idziemy szczebel wyżej (bardziej zaawansowana forma) itd. Jak jednak po kolei to robić? Co po kolei po monohydracie, czy dobrze myślę - 1. cytrynian, 2. pirogronian, 3. i 4. ester i jabłczan (co jest bardziej zaawansowane z tej pary?), 5. stack (CP lub CF). Czy coś pominąłem? Aha, chodzi mi tylko o używanie jednej formy na raz, choć wiem, że warto czasem łączyć kilka (ale fundusze raczej mi na to nie pozwalają). Czy warto w ogóle zawracać sobie głowę cytrynianem i pirogronianem (ich kariera trwała dość krótko, do pojawienia się jabłczanu i stacków), czy pominąć je i po mono stosować już ester lub jabłczan? Pozdrawiam i proszę o Wasze propozycje i "rankingi" kreatyn.

Pasażer

Wysłana - 13 marca 2005 01:09    Edytuj Cytuj
moim zdaniem kupujesz to na co masz pieniądze, jeżeli jest kasa na lepsze rzeczy zaczynałbym od lepszych, nie widze nic złego w braniu przykładowego cell pumpa na perwszy cykl kreatynowy

-Tora-

Wysłana - 13 marca 2005 08:43    Edytuj Cytuj
1. mono
2. ester
3. jablczan
4. stacki kreatynowe

Tylko głupcy nie mylą sie nigdy - Sokrates.

Pig Killer

Wysłana - 13 marca 2005 09:14    Edytuj Cytuj
w sumie jablczan i staci mozna postawic na jednym miejscu- jesli nie masz kasy to kup sam jablczan a jesli masz to stacka- proste
byle by tylko zachowac te kolejnosc

Top Dog

If you wanna job done right you must do it yourself

soldierr

Wysłana - 13 marca 2005 11:45    Edytuj Cytuj
..kilka pierwszych cykli na mono ..następnie ester .. pożniej można pokombinować ..spróbowac połączeń np : CP/CF z mono itp

Pozdrawiam !

...>>>>>>>>> ..The Olny Dead Have Been The End Of War..<<<<<<<<<...

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Kolejność stosowania kreatyn

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.