Głupota! Widziałem kiedyś kolesia który założył sobie kolczyk na łuk brwiowy. Po trzech dniach chodził z plastrem na brwi. Zdarli mu kolczyk w autobusie w momencie kiedy się przepychał w tłoku.
Blebleble
1085253934000
SFD
Wysłana - 24 maja 2004 01:27
Mi sie podoba, choc jak wszystko, nie kazdemu pasuje. Rzeczywiscie tych postow o kolczykach sie namnozylo Widac piercing popularny musi byc ostatnio
1085354824000
moniaa
Wysłana - 24 maja 2004 17:31
eghm eghm mysle ze mam cos na ten temat do powiedzenia gdzy przez rok bylam w posiadaniu tego jak na poczatku wydawalo mi sie cuda co jak pozniej okazalo się pojęciem zgubnym otoz...to zdjecie obok(jesli sie pokazalo;p) to moje zdjecie tego zcegos...troche spuchniete bo robione 2 dni po przekluciu...ale nie ważne...na kolczyk trzeba uważać i to naprawde bardzo...jesli trenyjesz cokolwiek to daj sobie spokoj...jesli jednak nie trenujesz...to tez sobie daj bo naprawde nie warto...problemy sa np przy przebieraniu,czesaniu,mysiu wlosow praktycznie wszystkim brew opada przez co jedna jest wyzej druga niżej...mi osobioscie pare razy sie zdarzylo kolczyk wyrwac...tzn nie tak do konca ale naderwac i to zupelnie przypadkowo np podczas snu...zapewne myslisz sobie ze bedziesz uważal na niego a na noc wyciagniesz...jak wyciagniesz wieczorem to rano nie wlożysz taka prawda;/ moze to ladnie wyglada...przez pierwsze 10 miesiecy a potem zaczyna to szpecic...nawet gdy zrezygnujesz i wyciagniesz kolczyk to zostanie Ci blizna ktora nie zagoi sie do konca...zrobisz jak uwazasz...ale ja osobiscie nie polecam...naprawde mialam i zaluje...pozdrawiam
uśmiechnij się...jutro bedzie gorzej;);p
1085412677000
Quart
Wysłana - 24 maja 2004 19:31
ładne oczko a nawet bardzo:) daj reszte:P
ładnie plosiem
Zmieniony przez - Quart w dniu 2004-05-24 19:32:49