Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Kolana

Chludek_GD

Wysłana - 22 lutego 2010 15:39    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Trenuje podnoszenie ciężarów, podczas zgrupowania gdy przysiady robimy 2x dziennie po 8 - 10 serii, po tygodniu zaczeły strzalać mi kolana w siadze( w momencie, w którym kolana są zgięte najbardziej) Nie odczuwam przy tym bólu, ani żadnych nie dogodności... Ale niewiem czemu i pytam o porady od czego to jeśli wiecię, czy to znaczy ze to krok od kontuzji ? czy poprostu brakuje mi czegos ? Będę wdzięczny za każdą rade. Pozdrawiam użytkowników Paweł.
PS. jeśli pytanie się powtarza przeprazam, ale nie mialem czasu sprawdzić.

By być silnym, trzeba zapier.dalać...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 22 lutego 2010 20:11 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Senegroth POWERLIFTING

Wysłana - 22 lutego 2010 20:11    Edytuj Cytuj
A wcześniej Ci nie strzelały? Jeśli nie to znaczy, że taka objętość i częstotliwość treningu nie służy Twoim kolanom lub ewentualnie brakuje witamin i pierwiastków odpowiadających za "wilgotność" stawu. Warto zacząć suplementację jakimś preparatem na stawy. Myślę, że Animal Cuts z Uniwersala będzie najlepszy.

There is no reason to be alive if you can't do DEADLIFT!
Ekspert -

Zoomer

Wysłana - 22 lutego 2010 21:15    Edytuj Cytuj
Animal Cuts czy Animal Flex?:P

Chludek_GD

Wysłana - 22 lutego 2010 22:40    Edytuj Cytuj
Dzieki, no właśnie wcześniej mi nie strzelały. Mozliwe też dlatego że przestałem jest galaretki itd bo duzo zelatyny przyjmuje normalnie zeby wzmocnic stawy i raz w tygodniu pije wywar z kurzych lapek. A tu na zgrupowaniu nie mam takich mozliwosci tez moze dlatego. Jak tydzien po powrocie do jedzenia i domu :P nie przejdzie to sie zabiore za Animal Flexa, ale slyszalem że Joint Therapy czy cos podobnego z Treca ma bardzo podobny sklad i jest duzo tansze. Dzieki za odpowiedzi.

By być silnym, trzeba zapier.dalać...

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.