Kolagen Activ Plus warto stosowac tego typu dodatki by polepszyc (chrzastke stawowa)czyli stawy narazone na wieksze przeciazenia ?????? i co polecacie bo widze ze malo sie o tym tu mowi.......
og dzieki fundusz jes ograniczony ktory preparat lepszy Hiteca czy Olim... ?????????
cognosce te ipsum
1044543558000
skorup
Wysłana - 06 lutego 2003 16:53
brałem zarówno Olimp Kolagen w proszku jak i Glukozamine Hiteca i wydaje mi się że glukozamina ma szybsze ale krótsze działanie(kości mniej chrupały w czasie brania). Kolagen powinno się brać dłużej (kilka miesięcy) bo działa wolniej ale dłużej są efekty. Tyle słyszałem i narazie testuje na sobie. Pozdro
>>>Z dnia na dzień więcej siły, większe ciężary, wiecej masy mięśniowej<<<
OK dzieki za rade song!!! a pytanko wcinasz tyle ile tam pisze od 5 do 7 tabletek dziennie ?????
cognosce te ipsum
1044548627000
kadett
Wysłana - 06 lutego 2003 17:31
Witam. Mi się także obiło o wzrok że biorąc kolagen można zapobiec powstawaniu rozstępów. Czy to prawda?
1044549102000
skorup
Wysłana - 06 lutego 2003 17:44
Kolagen miałem w proszku i brałem po 10g/dzień a glukozamine brałem tak jak pisało na opakowaniu czyli po 3kaps/dzien. Dzieki za Songa ale wole Soga bo cos te Songi nie dochodza
>>>Z dnia na dzień więcej siły, większe ciężary, wiecej masy mięśniowej<<<
Kolagen jest jedną z substancji znajdujących się w skórze. Jeśli występuje jego brak lub gwałtownie przybiera się na wadze wtedy pojawiają się rozstępy (skóra bardziej się rozciąga,napina i 'pęka'). Kolagen wspomaga 'odbudowywanie się' skóry bez żadnych bruzd. Ale niestety rozstępy nie znikną tylko zmniejszą się. Choć dobre i to!
Grasik SUM QUOD ERIS QUOD ES DIM FUI. Bądź silnym i niezłomnym, aby umocnić słabość tych, którzy się chwieją.
28:06:42:12 That is when the world will end.
Ekspert -
1044551995000
ambroziak
Wysłana - 07 lutego 2003 00:06
Grasik był bliski prawdy. Kolagen spowoduje, że rozstępy szybciej zbledną!