| Autor |
"Kluby fitness w Krakowie" |
|
|
charisma
|
|
Wysłana - 1 marzec 2005 13:39 | zgłoś naruszenie regulaminu
Proszę was o pomoc, chce zapisać się do klubu fitness w Krakowie - chodzi mi o połączenie zajęć aerobiku i tanecznych. Kto z was słyszał o klubie w Krakowie który prowadzi coś takiego prosze o wypowiedź. Klub który odwiedziłam czyli Studio Fitness (Park Wodny Kraków)prowadzi zajęcia taneczne ale przypominają one rewie a nie dynamiczne zajęcia na których można wyrobić kondycje i przy okazji zrzucić kilka kg - a zaznaczam że o to mi chodzi. Z góry dziękuje.
| |
| |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Tyka
|
|
|
|
|
f_inka
|
|
ja swego czasu chodziłam sobie potańczyc, na zajęcia salsy i hip-hopu %)do klubu na Reymonta ( tuz obok hali Wisły),[http://www.multi-fitness.pl/]
tylko że ja traktowałam je jako cos zupełnie dodatkowego,
gdzie mogłam sie wytańczyć, zmęczyć i przede wszystkim dobrze bawić.
Wskazówka: prowadzi je Monika
|
|
|
xxxxxl
|
|
monika... ach... monika... dziewczyno ratownika...
|
|
|
|
Tyka
|
|
|
|
|
kejt
|
|
|
|
|
longrunner
|
|
mozna zajrzec do buchowiczowej na krakowskiej i na chdowieckiego (przecznica od reymonta obok wisly)
|
|
|
|
yupie_girl
|
|
ZASŁUŻONA
|
|
Propo krakowskiej, to zmieniła im się kadra ostatnio i nie wiem czy jest tak fajnie jak było (a było rewelacyjnie ).
Pozdr.
|
|
|
|
maciura84
|
|
a moze znacie jakas spoko silke na Ugorku (lub w okolicach) najlepiej w okolicach ul Slicznej i Ladnej? Mieszkam blisko RELAX-u ale to jest troszke droga silownia dla mnie :/ 80zl za miesiac i do 15stej :(
pzdr | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
aggi
|
|
kadra z Krakowskiej cześciowo przeszła do FitnessTeam na Kalwaryjskiej koło Korony.Swietny klub-polecam,byłam tam na stepie, hi/lo ,fuky i było świetnie!Piekna salaa,nowy klub,czyściutko...
rewelacja jest w Alstar na ul.Zawiła,jest tam świetna kadra | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
maciura84
|
|
|