Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 14244 razy
Autor

Kluby fitness w Krakowie

agasam

Wysłana - 06 stycznia 2008 23:46    Edytuj  Cytuj
hej!! czy to prawda, ze w klubie mozna poćwiczyc na specjalnych rowerkach (powerbike czy cos w tym stylu).. czym sie one róznia od zwyczajnych rowerkow stacjonarnych i czy warto?? pozdrawiam

Monia1988

Wysłana - 21 lipca 2009 11:46    Edytuj Cytuj
Ja znalazłam taki klub titness który prowadzi zajęcia z fitnessu i ma w swojej oferice też taniec to klub Sempre na Kaziemirzu. Mają zajecia które łacza te 2 formy np latinop fitness. A poza tym mają naprawdę niskie ceny. Mają też dużą ofertę tańców. Cała szkola jest super. Polecam gorąco. Ja wykupiłam soiobie karnet Open i chodze na wiele różnych zajęc. podaje stronkę www.sempretaniec.pl

_karo_

Wysłana - 21 lipca 2009 19:35    Edytuj Cytuj
Jeśli idzie o taniec to moge polecić ANANDAY, a jeśli o dance aerobic to polecam zajecia u Pawła w Energym, ewentualnie Energica w Herbewie, też niczego sobie.

Chodził może ktoś na zajecia z aeroboxu w Krk?

"...f***ing work of art..."

justysiajj

Wysłana - 23 lipca 2009 18:04    Edytuj Cytuj
Hejka :) Ja uczeszczam do super klubu :) w centrum kraka - karmelicka. nazywa sie Fitness Wdzięku - mają i taniec i fitness
taniec : taniec brzucha ( 2 poziomy ), sex aerobic, salsa, rytmy latino,
Fitness : yoga, pilates, bpu, body shape, fitness yoga, tai-chi, gimnastyka dla seniorow.
I co najwazniejsze maja tanie karnety i akceptuja karty benefit - multisport, fitflex, fitprofit.
Ostatnio nawet na benefit chodze z moim chlopakiem na kurs tanca dla par :D jest suuuuuuuuuuuuper :D
a teraz w wakacje prowadza weekendowe warsztaty fitnessowo-taneczne :) ostatnio bylam na tancu brzucha ( 6 godzin tanc -jupiiii ! :) ) a za niedlugo wybieram sie na body shape :D
niom i super sa instrutorzy :) potrafia naprawde naucyc. ja naprzyklad moja przygode z tancem brzucha zaczelam u Sary. szybko zalapalam i smigam jak nic :D nawet juz chodze na poziom dla zaawansowanych.
aha, jeszcze jedna waaaaazna sprawa :) maja swoj prywatny parking dla klientow :D co jest bardzo istotne w centrum
niom i oprucz fitnessu i tanca znajdziesz tam jeszcze kosmetyke :)
ostatnio bylam na depilacji laserowej :) polecam :) koniec z owlosieniem do konca zycia ! nareszczie :D

justysiajj

Wysłana - 23 lipca 2009 18:05    Edytuj Cytuj
aha nie podalam namiarow. niom to np www.medicor.krakow.pl/fitness

Iza_Kr

Wysłana - 24 lipca 2009 10:13    Edytuj Cytuj
Chodziłam na areobox do kilku klubów i kilku instruktorów. Świetne zajęcia... ale zmieniłam je na... BOX

Z klubów po wielu doświadczeniach... Pure w Galerii Kazimierz rządzi

"Lenistwo jest głupstwem ciała, a głupstwo jest lenistwem duszy." A. Żółkowski

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 24 lipca 2009 11:09    Edytuj Cytuj
Dokładnie pure wygląda całkiem profesjonalnie Byłem tam nie dawno i nawet namówiłem siostrę żeby się zapisała, więc czasami z nią tam pochodzę Jedyna wada to jednak lekka ciasnota ale niestety to problem większości Krakowskich klubów...
Ekspert -

Iza_Kr

Wysłana - 24 lipca 2009 11:14    Edytuj Cytuj
Ciasnota... ale nie taka jak w innych klubach w Krakowie jak dla mnie strefa wolnych ciężarów mogłabybyć bardziej rozbudowana i brakuje niektórych maszyn... ale nie ma co narzekać... za to jakie zaplecze... no i te ogromne szatnie

"Lenistwo jest głupstwem ciała, a głupstwo jest lenistwem duszy." A. Żółkowski

justysiajj

Wysłana - 25 lipca 2009 14:46    Edytuj Cytuj
Niom racja z tymi zatloczonymi klubami. ja nie chodze na silownie wic problemnie troche mniej dotyczy. kiedys chodzilamdo takiego klubu na bronowicach na fitness ale jak sie dowiedzialam ze trzeba sie 2 tygodnie wczesniej zapisywac to dramat ! skad ja moge wiedziec czy za 2 tygodnie dam rade przyjsc ? niom wiec przepisalam sie do fitness wdzieku :) tam przynajmniej nie ma kolejek i sa miejsca na zajecia

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 25 lipca 2009 16:16    Edytuj Cytuj
No cóż kraków jeszcze nie ma dużej i przestronnej siłowni z prawdziwego zdarzenia, taki Hilton to miażdży

Zmieniony przez - qazar w dniu 2009-07-25 19:24:17
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 4 strony.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Kluby fitness w Krakowie

Strony:  pierwsza  1  2  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.