Czesc mam pytanie w sprawie mojego brzucha bo cos z nim nie tak
Małe wprowadzenie uprawialem 2 lata bieganie moj trener mowil ze brzuch jest bardzo wazny robilismy duzo cwiczen na ta partie miesniowa . Teraz gdy juz nie biegam chce sprobować sil na silowni
i zrobic fajny brzuch (Podobno dziewczyny lubia :D) mam juz troche rzezby na nim lecz zauwarzylem ze niektore,,Kratki" sa wieksze niz po drugiej stronie jednym slowem jest krzywy Znacie moze jakies cwiczenia na brzuch zeby sie troche wyprostował i byl fajnie zbudowany
Ps Nie mam problemów z kręgosłupem ,Sorka za byki :p
oczywiscie za madre odpowiedzi bedzie sog;)
Z góry wielkie dzieki
Nie ma dokladnych cwiczen ktore Ci to skoryguja.
Musisz najpierw ustalic w ktorej czesci miesni brzucha masz skrzywienie(ja mam w gornych wiec cala kratka od razu sie przesuwa )
A nstapenie wykonywac cwiczenia ktore angazuja bardziej "skrzywiona" partie, ale nie zapominajac o reszcie oczywiscie. Dodam tez ze nei bedzie to kwestia miesiaca czy tez dwoch. Mozesz z tym sie borykac nawet rok i dluzej, ale najwazniejsze zeby pomoglo
Tu jest temat w ktorym pytalem o brzuch i Jodelko mi pomogl.
Ogolnie to malo mozemy zrobic, jedynie bardziej sie przykladac do treningu brzucha i jego gornej partii szczegolnie. Dodam od siebie ze ostatnio lekko zmodyfikowalem swoj trening brzucha i zrobilem 3 serie cwiczenie dragon flag i mialem ogromne zakwasy wlasnie na gornej czesci, takze przez jakis czas bede teraz robil to cwiczenie, a latem przy redukcji sie zobaczy czy cos sie zmienilo