Witam. Od 3 dni boli mnie w klatce piersiowej tak mniej wiecej w okolicach serca, na srodku klatki, w 1 dzien bylo to przy prawej piersi teraz zeszlo lekko w dol tak wlasnie na srodek, nie boli mnie jak chodze tylko jak "rozciagam" klatke piersiowa (odchylam glowe do tylu), badz tez "sciskam" do srodka. Wiecie co to moze byc ? :/ Obawiam sie najgorszego gdyz palilem fajki 4 lata (naszczescie badz tez moze na nieszczescie? rzucilem). Pozdrawiam.
przykadkiem nie poćwiczyłeś troche na klatke i nie masz najzwyklejszych zakwasów? to ze paliłes 4 lata i obawiasz się najgorszego mając 20 lat to chyba jest efektem Twojej niewiedzy.jeżeli nie masz wrodzonej wady serca to nic Ci się nie stało.Atak serca wykluczony.
1083313572000
Wjk
Wysłana - 30 kwietnia 2004 15:15
Spoko, najwidoczniej moja nie wiedza wziela gore nad najnormalniejszym w swiecie przemeczeniem klatki od zwiekszonego treningu. Bylem zrobic przeswietlenie pluc, wszystko OK. Pozdrawiam. Uwazam temat za definitywnie zamkniety :D Hejooooo ;)
WHO DARES WINS
1083330919000
Boofi
Wysłana - 01 maja 2004 11:58
duzo jest postów o ból w klatce ...
XXX Boofi XXX Hard Core Straight Edge "Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -
1083405536000
Modzik
Wysłana - 01 maja 2004 15:28
jak sie ma cisnienie to tez pizga w klatce
1083418133000
Boofi
Wysłana - 03 maja 2004 11:05
jak bys nie mial cisnienia to bys lezal 6 stóp pod ziemią .... a ogolnie co cie ma niby boleć ?? od tego cisnienia w klatce ??
XXX Boofi XXX Hard Core Straight Edge "Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.