Witam, jestem nowym użytkownikiem na forum i mam oytanko, po jakim czasie zobaczę efekty ćwicząc 3xw tyg po godzinie na spinnerze i będąc na diecie proteinowej dr Dukana. Mam 173 cm i 79 kg.   Płeć: Kobieta   Wiek: 31   Waga: 79   Wzrost: 173   Obwód klatki: 100   Obwód ramienia: 104   Obwód talii: 93   Obwód uda: 63   Obwód łydki: 40   Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 32%   Aktywność w ciągu dnia: Urlop macieżyński   Uprawiany sport lub inne formy aktywności: zacząłam chodzić na spinning   Odżywianie: dieta proteinowa wg dr Dukana (pierwszy dzień)   Cel: szybka redukcja   Ograniczenia żywieniowe: brak   Stan zdrowia: dobry   Preferowane formy aktywności fizycznej: j.w spinner 3x tydz, po 1 h   Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: brak   Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak   Stosowane wcześniej diety: brak
Co to jest cwiczenie na sprinnerze ? Na czym polega ta dieta ? Zasadniczo, jesli bedzie ujemny bilans kalorii, to waga zawsze powinna schodzic, ale w praktyce zalezy to mnostwa innych czynnikow(ile juz czasu sie odchudzasz, hormnony itd) powodzenia,
Spinner to aerobic na rowerze stacjonarnym z kołem zamachowym :), natomiast dieta proteinowa polega na http://www.dietaproteinowa.eu/.
1266338839000
bolek1970
Wysłana - 16 lutego 2010 17:53
Dieta nie za bardzo. Jak kazda dieta cud, efekty szybko mozna zniweczyc... Nie latwiej nauczyc sie dity zbilansowanej i dostarczac organizmowi wszystkiego co potrzebuje, w zaleznosci od wysilku i celow ? Polecam posty pogrubione z gory dzialu...
Zmieniony przez - bolek1970 w dniu 2010-02-16 17:53:42