Z otoczki tradycyjnej w MT zostało wai khru przed walką i opaska na łeb od święta. Nie wiem dlaczego ciągle pojawiają się te spory o skuteczność, bo sprawa jest jasna. Styl tym skuteczniejszy im kompletniejszy i nastawiony na sparing
"Energia przepływa, nie powinna stać. A stoi gdy wątpisz w tę energię. Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą. Wówczas jesteś z siłą w harmonii."
" a w oczach tryskających męstwem, krył każdy zimną grozę..."
1231360675000
kopt
Wysłana - 08 stycznia 2009 07:39
Tak szczerze Szaru, to wolałbym, żebyś wlepił filmik bez dźwięku
"Energia przepływa, nie powinna stać. A stoi gdy wątpisz w tę energię. Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą. Wówczas jesteś z siłą w harmonii."
Specjalista -
1231396778000
Lady M www.fight24.pl
Wysłana - 08 stycznia 2009 15:05
po 6 godzinach i tak przestajesz już tą muzyke słyszeć...
"No matter your goal, achieving it always starts with belief - do not underestimate the strength within."
Widzisz Martuś... ja raczej użyłbym tu słowa "dźwięki" "Muzyka: jest nieco na wyrost
Specjalista -
1231424051000
szary90
Wysłana - 08 stycznia 2009 16:12
ale napisales "wai khru " i pierwsze co mi przyszlo do glowy to wlasnie to a poza tym juz wszyscy maja dosc moich filmikow ;p ;D
1231427536000
Lady M www.fight24.pl
Wysłana - 08 stycznia 2009 16:31
kopt, co racja, to racja "dźwięki, jęki i piski" dużo bardziej pasuje ale ja czasem mam tendencje do eufemizowania (np. nazywając pewną mordownię "barem")
szary, a co jest złego w napisaniu "wai khru"?
w ogóle to nieco nam z tematu zeszło
"No matter your goal, achieving it always starts with belief - do not underestimate the strength within."
nieeeee no nic zlego ale napisal o tym a niedawno sluchalem wlasnie na wrzucie i mi sie odrazu skojarzylo to postanowilem sobie wyslac taki link ;p ;] no zeszlo z tematu bo autor sie nie wypowiada cos ;]
1231451896000
kopt
Wysłana - 09 stycznia 2009 07:35
Lady nie ma "baru" karo Na 4 spusty zamknęli. Pewnie ktoś podsłuchał jak przeklinasz w obecności spokojnych obywateli i doniósł stosownym władzom