czasami nawet przypadek zadecyduje... nawet jakis mistrz bedzie mial zly dzien bedzie go cos bolec czy cos i moze dostac od jakiegos oprycha i mistrz Polski mu nie pomoze nauczcie sie ze to jest zycie a nie bajka ;] oczywiscie widze tu nademna kilka madrych wypowiedzi , nie powiem, ale niektorzy jeszczae tego nie pojeli.
Zmieniony przez - szary90 w dniu 2009-01-06 15:50:12
" a w oczach tryskających męstwem, krył każdy zimną grozę..."
1231253155000
Benny Hill
Wysłana - 06 stycznia 2009 19:44
wydaje mi sie że ten temat założył ten sam geniusz co na forum kyokushin, tylko tutaj nie udaje takiego geniusza proponuje zarejestrować sie na forum na którym sie dyskusja zaczeła i zobaczycie jak to twierdziliśmy że boks jest prymitywny pisanie że wiele klubów wprowadza elementy boksu i że wiele osób trenujących kyokushin uzupełniają go o boks można rzeczywiście odczytać jako-boks jest prymitywny Do osoby która z nami tam dyskusuje nic nie przemawia, jak Spartan napisał że trenuje boks razem z kyokiem to odpowiedź osoby zakładającej przewyższość boksu nad wszystkim(wg niego jakby boksera wpuścić na ring z zawonidkami K1 to by ich pozamiatał i dalej to twierdził po pokazaniu mu filmików jak Mercer dostaje w K1) była taka żeby przeszedł sie na trening boksu dostanie w pape i przestanie pisać głupoty :D
W ogóle osoby trenujące kykushin to leszcze nie mające pojęcia o walce
1231267498000
szary90
Wysłana - 06 stycznia 2009 20:19
a ja wam powiem ze trenuje boks dostaje w pape widzialem lepszych i gorszych uwazam ze boks jest pieknym sportem i potrzebnym.Nie twierdze ze boks jest najlepszy i ze dobry bokser wszyskich pozamiata ale w****ia mnie gadanie ze boks jest slaby bo sa tylko rece a np w mt sa nogi i lokcie,a w mma parter. gdyby boks byl taki slaby to by nie istnial skoro mt czy karate maja elementy boksu to ladnie ale pamietajcie ze to tylko elementy i nigdy nie naucza sie tego co prawdziwy bokser. z kolei bokserzy z regole nie maja pojecia o kopnieciach itp itd kazda sw sama w sobie jest dobra, ma inne techniki doskonali co innego stawia na co innego nacisk.porownywanie i udowadnianie wyzszosci jednego nad drugim nie ma sensu tyle razy juz to bylo jak ktos jeszcze zalozy taki temat to nie zbanujcie mnie za niemile czy wulgarne odpowiedzi pozdr
1231269555000
Benny Hill
Wysłana - 06 stycznia 2009 20:24
szary90: ale ja nigdzie nie napisałem że karatecy są lepsi od bokserów i tak nie uważa nikt z moich trenujących znajomych(często sie takie rozmowy pojawiają na przykłąd przy okazji boksu na treningu albo przy okazji gratulacji koleżance z klubu po zdobyciu kolejnego tytułu w boksie) PS. teraz ktoś napisał że boks jest prymitywny na tamtym forum, jedna osoba(czyli to musi oznaczać że wszyscy karateka tak twierdzą )
1231269878000
szary90
Wysłana - 06 stycznia 2009 20:32
Benny Hill wiem ze tak nie napisales, przeczytalem uwaznie i szanuje twoje zdanie, ale poprostu nie mam juz sil jak widze to co niektorzy pisza, niedawno byl podobny temat i napisalem tam wlasnie ze jak bokser bedzie lepszy to nie zdazysz go kopnac z kolei jak ty bedziesz lepszy to jedno kopniecie wystarczy. a tu mi jakis ciołek wyjechal z tym samym ,ze ja tu niby uwazam ze boks jest najlepszy a w parterze bokser nie dalby rady i gadaj tu z takimi, zyc sie odechciewa;p sory musze sie wygadac bo jesetem z natury cholerykiem i jak sie nie odezwe to bede w****iony chodzil az nie zapomne ;p
1231270334000
tp1966
Wysłana - 06 stycznia 2009 20:42
karate - jest ciekawe bo ma tą cała otoczkę filozoficzną muay thai - najlepsze na ulice boks - najlepsza kasa tylko w USA Kickboxing - najładniejsza sztuka walki i bardzo skuteczna
Maszeruj albo giń !!!
1231270968000
szary90
Wysłana - 06 stycznia 2009 21:42
tak tez bym nie powiedzal ;p moim zdaniem (od kiedy zaczalem interesowac sie bardziej sw) muay thai ma za***ista otoczke i klimat nie mylic z przereklamowaniem i udochowieniem z karate ;p
1231274536000
tp1966
Wysłana - 06 stycznia 2009 21:49
taaaale chyba w Tajlandi :P:P
Maszeruj albo giń !!!
1231274985000
szary90
Wysłana - 06 stycznia 2009 21:54
no w Tajlandi rzecz jasna ;D swoja deroga strasznie sfd mi zamula ;/
moze teraz by autor jakies slowko szepnal:>