Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Kick boxing i Budowanie masy mięśniowej

Mordarca

Wysłana - 04 lutego 2010 13:23    Edytuj Cytuj
Moim zdaniem to nie problem .
Tym bardziej że trening trenuje rekreacyjnie . i Znajac życie pewnie mało który trwa ponad godzine.
Kick-boksing to nie tylko aeroby to sporo techniki. Jedno drugiemnu nie zawadza.
A siłownia i kick to nieodłączna sprawa.
Co do przemęczenia organizmu bzdura . Nikt nie każde odrazu na 100% niech zacznie od mniejszych ciężarów na kicku tez sie przyoszczedzi . Daje 2\3 tyg i sie organizm przyzwyczai.
Wielu ludzi ostro trenuje 2 razy dziennie cały tydz i jakoś nic sie im nie dzieje.
Dieta rozłożona na wiecej posiłków w odpowiedznim czasie da rade aby kalorie nie posżły sie palic tak szybko:).

Wariatzg

Wysłana - 04 lutego 2010 14:38    Edytuj Cytuj
Słuchajcie jeśli będzie trzeba to odpuszczę sobie wytrzymałościówkę na treningach na jakiś czas na pewno wtedy kalorie nie będą tak uciekać.

talent to tylko 1% a 99% to ciężka praca

Wariatzg

Wysłana - 04 lutego 2010 17:19    Edytuj Cytuj
bokser7393
Bo jestem malutki i wyglądam jak idź i nie wracaj wszystkie cichy na mnie wiszą
chcę się trochę rozbudować dla własnej satysfakcji.każdy ma jakiś cel to jest mój

psychopaul

Wysłana - 04 lutego 2010 18:40    Edytuj Cytuj
5 treningów kicka i to ma być rekreacja? 2 razy dziennie to mogą trenować zawodowcy którzy żyją z tego sportu, mają zapewnioną opiekę medyczną, odnowę biologiczną itp. Może wielu ludzi tak ćwiczy,ale to nie znaczy,że ktoś ma tak ćwiczyć. Jeden wytrzyma , drugi nie. Wariatzg, nie znamy twoje organizmu. Masz swój rozum, sam powinieneś wiedzieć,co jest dla Ciebie dobre. My możemy jedynie doradzić, opierając się na własnej wiedzy i doświadczeniach. Czytaj, ucz sie, badaj swój organizm... Powodzenia

"W straconej trzeba walczyć sprawie,wyszczerbić miecz lecz czyste mieć sumienie..."

Wariatzg

Wysłana - 04 lutego 2010 21:38    Edytuj Cytuj
Dzięki psychopaul myślę że najlepszym rozwiązaniem będzie sprawdzenie własnego ciała i tego do czego jest zdolne założę zeszyt treningowy w którym będę zapisywał wagę, obwody postępy,siłowe oraz samopoczucie może taki plan się sprawdzi.
dziękuje wam za wszelkie rady mam nadzieje że będę mógł kiedyś się odwdzięczyć.

Odpowiedzi jest na 2 strony.      poprzednia 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Kick boxing i Budowanie masy mięśniowej

Strony:  pierwsza  1   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.