Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Kick-Boxing 4 miesiące i treningi w domu

łukasz3737

Wysłana - 25 listopada 2009 13:58    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam . Czytałem na forum o boksowaniu w domu w worek i prawie wszystkie odpowiedzi są że nie ma sensu itd . Miałem kupić sobie worek do domu i boksować powiedzmy 2 razy na tydzień ale że ogólnie opinia jest taka ze nie warto bo nie zna się podstaw itd to wychodzę na przeciw temu i miałbym możliwość pochodzić trochę na kick boxing złapał bym tam podstawy uderzania treningów itp a potem zakupił bym worek do domu i trenował bym sam już poprawnie technicznie . Chciałbym chodzić ok 4 miesiące a potem trenować już w domu . Dodam że ćwiczę na siłowni już ponad 2 lata . Treningi bym miał chyba poniedziałek , czwartek A siłownia Poniedziałek (tylko samym wieczorem po kb ) , środa , piątek . Dodam jeszcze ze mam 18 lat . Pozdrawiam i czekam na opinie

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 listopada 2009 14:32 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

4rScorpion SPAMER

Wysłana - 25 listopada 2009 14:32    Edytuj Cytuj
To idź na tego kicka i ćwicz. Załapiesz podstawy to sobie boksuj na worku.

Karate Shin Ai Do w Krakowie! [http://shinaido.w8w.pl/]
Przyjdź na trening, nie pożałujesz!!!
[http://www.sfd.pl/***Karate_SHIN_AI_DO_Krak%C3%B3w***-t749535.html]
Ekspert -

SFD

Wysłana - 25 listopada 2009 15:19    Edytuj Cytuj
no i co ci z tego worka. Bedziesz miesiacami w niego walil kombinacjami np. low kick, prosty, sierp czy tez high kick, sierp, frontal? Co z tego ze pocepujesz w worek jak nie bedziesz mial sparingow i walk na partnerze? Wg mnie jesli juz nie masz innej opcji to mozesz pokopac w ten worek, ale i tak malo ci da same bicie worka

Patrixx

Wysłana - 25 listopada 2009 15:26    Edytuj Cytuj
heh tez tak mowilem jak ty ;) teraz nawet przez mysl mi nie przechodzi zeby przestac uczeszczac na treningi... pozdrawiam i trzymaj sie slow ,,czas pokaze´´ bo naprawde moze Cie wciagnac.

Thai-Mati

Wysłana - 25 listopada 2009 15:38    Edytuj Cytuj
Idź na trening. Nie baw się sam w domu bo się nie opłaca.

How much can you know about yourself if you've never been in a fight?

Kolak333

Wysłana - 25 listopada 2009 16:01    Edytuj Cytuj
Plany planami i najlepiej bedzie jak najpierw zaczniesz chodzic na treningia potem dopiero martwic sie po ilu miesiacach pzrestac i czy wogole myslec o zapzrestaniu trenowania

szary90

Wysłana - 25 listopada 2009 16:12    Edytuj Cytuj
skoro chcesz zaczac chodzic na kicka to po co potem to przerywac zeby cwiczyc w domu? to bez sensu , w ten sposob zlapiesz moze troche podstawy i nic wiecej nie bedziesz sie rozwijac w tym a niewiadomo czy nawet podstawy dobrze opanujesz bo bez trenera z czasem napewno sam zaczniesz popelniac bledy nawet jak "opanujesz podstawy"

" a w oczach tryskających męstwem, krył każdy zimną grozę..."

vexen

Wysłana - 25 listopada 2009 17:47    Edytuj Cytuj
Tak j/w nie lepiej zapisać się na Kick;a i chodzić ? ,ew jak się znudzi to zmienić klub , dyscypline . Po 4 miesiącach co najwyżej cios poprawnie wyprowadzisz .

KB/MT/MT + BJJ

łukasz3737

Wysłana - 25 listopada 2009 18:43    Edytuj Cytuj
Po 1 nie bardzo idzie jak powiązać go z siłką w pełnym wymiarze (3 razy na tydzień)
po 2 Dlaczego zamierzałbym przestać dlatego że będę miał jeszcze czas w następnym roku (3 klasa ) zamierzam przygotowywać się do matury także ćwiczenia na worku by mi pomogły
Oczekiwał bym od tych ćwiczeń w domu że będę w dobrej kondycji ,nabiorę wprawy w boksowaniu , poza tym będę spędzał wolny czas po części na to nie marnował bym go

Dobrze myślę??

duhuuu

Wysłana - 25 listopada 2009 20:10    Edytuj Cytuj
w klubie jest ktoś kto zawsze cie zmobilizuje do ciężkiej pracy. samemu zmienisz w sobie nie wiele

Trudne problemy zostawione same sobie staną się jeszcze trudniejsze.

vexen

Wysłana - 25 listopada 2009 20:49    Edytuj Cytuj
Źle myślisz Łukaszu ,ja generalnie znam pełno osób co pisali ,piszą ,będą pisali mature i w czym to przeszkadza ? Treningi prawie zawsze są okolo/po 18... O tej godzinie i tak się już nie nauczysz ,bo mózg nie pracuje ,tak jak rano czy po południu . Więc nie zmyślaj.

KB/MT/MT + BJJ

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Kick-Boxing 4 miesiące i treningi w domu

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.