http://sport.onet.pl/11662,galeria.html Na onecie jest artykul... Niewiem jakie tu panuja reguly zakladania postow itp. Ale mam nadzieje ze kogos to zainteresuje.Jesli tak to niech ktos skopiuje artykul na serwer sdf.pl bo ja niemam abonamentu, a te arty chyba usuwaja po kilkunastu godzinach.
Parinya Kritbusaba, uprawiający boks 'Muay Thai' (zbliżony do tajskiego kick-boxingu), a następnie kick-boxing w wadze piórkowej, rozpoczął w wieku 15 lat karierę sportową, by zarobić na operację zmiany płci.
Na ringu zjawiał się w pełnym makijażu i stał się wkrótce lokalną sensacją obyczajową i sportową.
Niedługo później walczył, nadal przeciwko mężczyznom, w specjalnym biustonoszu chroniącym "wyhodowane" hormonalnie piersi.
W wieku 19 lat Parinya Kritbusaba (odtąd pod nazwiskiem Charoenphol) przeszedł operację zmiany płci i od tej pory mógł walczyć już w ringu kobiecym.
Niedługo potem tajski reżyser Khun Ekachai nakręcił film pt. "Piękny bokser" opowiadający o życiu i karierze Parinyi.
onet.pl
bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
----------------------------- MODERATOR GIER KOMPUTEROWYCH -----------------------------
" Staraj się dążyć do doskonałości , rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę. Te zasady pomogą ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią cię silniejszym, napełnią nadzieją i wskażą ci drogę ku wielkości. " - Joe Weider®
1056792728000
rysh
Wysłana - 28 czerwca 2003 11:54
chodzilo mi tez o wrzucenie zdjec, ja tu wrzuce jedno bo sie spiesze.
.:Żryj i daj żryć! :.
.:Żryj i daj żryć! :.
1056794056000
SFD
Wysłana - 28 czerwca 2003 13:05
na kobiecym ringu pewnie mu lepiej szło
SFD FIGHT CLUB
To ja Dj_Smalec --Walcze z ograniczeniami tego forum
1056798352000
GARY_25
Wysłana - 28 czerwca 2003 18:20
czyli panienka z ****em na ringu
GARY_25, Pozdrawia. Moderator dzialu Combat / Samoobrona "Najwyższa galąz nie zawsze jest najbezpieczniejszym schronieniem" member - mafia.suple.hardcor.pl Lame_Hunters.Sq .:ZASMACHA:.
"Najwyzsza galaz nie zawsze jest najbezpieczniejszym schronieniem"
1056817211000
OloKK www.olokk.pl
Wysłana - 28 czerwca 2003 18:58
O faka Ja to bym sie brzydził walczyć z czymś takim
______________________________ Sprzątam w "Stylach Tradycyjnych" SFD has you... "Należy być silnym jak lew, a zarazem szlachetnym jak kwiat. Poprzez trening można dotrzeć do bram niebios."- Sosai Masutatsu Oyama "...W regulaminie SFD jest napisane, że kto jedzie na moderatorów ten ma prze**BANe..."
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR: 2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie