Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 8200 razy
słowa kluczowe: kaszlę  krwią 
Autor

Kaszlę krwią!

Kruszek

Wysłana - 10 lutego 2009 22:04    Edytuj Cytuj
Ja na moim osiedlu byłem o skierowanie na badanie kwri pod kątem AIDS to mi powiedziano, że nie mają uprawnień żeby takie wystawić - taką mam przychodnię...

Myślę że niepotrzebnie takie ilości treningów aerobowych robiłem nie biorąc żadnych witamin i do od miesięcy - widzę że szybko się to na nie zemściło.

Vecht of sterf - Je bent een kleine stinkende vieze zuigende kankerhoer!
Znawca -

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 11 lutego 2009 20:02    Edytuj Cytuj
Ostatnio ciężko w życiu masz widzę

Z tamtym co na priv nie ma nic wspólnego. Nie chce mi się tłumaczyć więc wkleję to info:

Salicylany osłabiają działanie stosowanych równocześnie innych niesteroidowych leków przeciwzapalnych. Potęgują działanie leków przeciwcukrzycowych i przeciwzakrzepowych.
Niesteroidowe leki przeciwzapalne, leki przeciwzakrzepowe, fibrynolityczne, hamujące agregację płytek podawane jednocześnie z salicylanami mogą nasilać ryzyko krwawień z błony śluzowej żołądka
.

Nie nadużywaj tego preparatu, a nawet zmień go na inny.

Zmieniony przez - krzykacz w dniu 2009-02-11 20:04:41

doping & zdrowie
Ekspert -

SFD

Wysłana - 11 lutego 2009 22:15    Edytuj Cytuj
kruszek to ile tych aerobów robiłeś, jakieś maratony codzienne?

jeżeli nie, to nie wierzę żeby to aeroby były powodem ani nawet że były składnikiem przyczyn twoich problemów zdrowotnych

z najczęstszych przyczyn prowadzących do osłabienia organizmu wymieniłbym (ze swojego doświadczenia);
- chlanie
- brak snu
- stres
- zima (przeziębienia - one osłabiają organizm i łatwiej o kolejne infekcje..również innego rodzaju)

mcmd

Wysłana - 14 lutego 2009 21:24    Edytuj Cytuj
krew w plwocinie jest bezwzglednym wskazaniem do wizyty u lekarza i absolutnie nie wolno tego lekcewazyc. koniecznie do lekarza

agaxy18

Wysłana - 06 lutego 2010 15:01    Edytuj Cytuj
kaszle z krwia lekko co mam robic isc do lekarza czy samo przejdzie?

mcmd

Wysłana - 06 lutego 2010 16:01    Edytuj Cytuj
koniecznie do lekarza

pawelkonin

Wysłana - 09 lutego 2010 18:28    Edytuj Cytuj
nic poważnego....spox przejdzie za pare dni

ćwicz ile lubisz-nie niszcz swojego zapału koksami-koks w sporcie to tak jak wibrator w łóżku

1929ll

Wysłana - 15 listopada 2010 22:39    Edytuj Cytuj
I ktoś był już u lekarza?
Bo kilka dni temu miałem bardzo silną chrype, gorączke, kaszel, a dzisiaj spostrzegłem małą niteczke krwi na chusteczce, chyba 4 razy zauważyłem te zawisko przez cały dzien.. Nie mam temperatury.

U lekarza byłem stwierdził że nie ma nic na oskrzelach, ale jest mocne zapalenie gardła.. Zapisał leki, i kazał przyjść za tydzień.

Mam nadzieje że nie umre ;p.. Palić nie pale, mam 16 lat, od roku trenuje.. Ale zawsze miałem okropny problem z chorobami, szczególnie jesienią,zimą,wiosną.. (zapalenia oskrzeli, pluc)..

Czy ta krew jest spowodowana przez zapalenie gardła? Kiedy przejdzie? Co najprowdopodobniej mi dolega?

mcmd

Wysłana - 15 listopada 2010 23:01    Edytuj Cytuj
tak, moze to byc spowodowane zapaleniem gardla - moglo peknac naczynko i stad ta smuzka krwi na chusteczce. jesli zapalenie nie minie, powinienes ponownie pojsc do lekarza

SfdKozak

Wysłana - 16 listopada 2010 00:57    Edytuj Cytuj
Tak jak pisze kolega wyzej , tez mysle ze naczynko jakies moglo ci peknac i dlatego kaszlesz z krwia. Idz do lekarza . Mi to wyglada na przypadek tylko da jednego lekarza:

House M.D.

Tak u niego sie zacznaja podobne przypdki :D

Odpowiedzi jest na 3 strony.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Kaszlę krwią!

Strony:  pierwsza  1  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.