nie znalazłem podobnego tematu więc piszę tutaj otóz chciał bym się zapisać do drużyny piłkarskiej dzwoniłem dowiedzieć się co i jak i gościu powiedział abym przyjechał na trening i zabrał ze sobą kartę zdrowia ale takiej nie posiadam =/ gdzie można taką kartę w miarę szybko załatwić płaci się coś za to??
I czy można pójść na coś takiego z takim trenerem że kartę zdrowia jakoś doniosę czy jest to obowiązek już na pierwszy trening ??
jak ja sie zapisywalem a bylo to ladne kilka lat temu, to po protu pojechalem na trening bez niczego, tzn wzialem buty spodenki i koszulke, i sobie potrenowalem, pozniej trener dal mi druk zabym dal rodzicom do podpisania ze wyrazaja zgode zebym gral w pilke bo wtedy to ja dziecko bylem i karte zdrowia, powiedzial zebym poszedl z nia do lekarza sportowego i ja podbil oczywiscie jesli lekarz sportowy wyrazi zgode na gre to ja podbije. A poweidzial tak bo wizyte u lekarza druzyna miala wczesniej, i wszytko zaltwial klub, a ja musialem sam pobiec do lekarza z karta zaby mi podbil :)
Pozdrawiam.
Jestes Piekna Jak Piosenka - Wymiekam.
Powiedz jak Chcesz żeby Się do Ciebie zwracać Mała?? Chcesz Szacunku?? To Nie Udawaj!!!! Chcesz Milości?? Czy Wolisz Obciągać??
1210686503000
KafarXXL
Wysłana - 13 maja 2008 17:42
ak ja sie zapisywalem a bylo to ladne kilka lat temu, to po protu pojechalem na trening bez niczego, tzn wzialem buty spodenki i koszulke, i sobie potrenowalem, pozniej trener dal mi druk zabym dal rodzicom do podpisania ze wyrazaja zgode zebym gral w pilke bo wtedy to ja dziecko bylem i karte zdrowia, powiedzial zebym poszedl z nia do lekarza sportowego i ja podbil oczywiscie jesli lekarz sportowy wyrazi zgode na gre to ja podbije.
u mnie tak samo, wiec wszedzie tak powinno byc
karte zdrowia powinien dac ci trener, a jak nie on to lekarz i wtedy badasz sie, czy sie nadajesz do gry w pilke, lekarz wypelnia karte, dajesz trenerowi i po krzyku
Scio me nihil scire. - Sokrates
We will never die, because we are UNITED !
Znawca -
1210693332000
TwisterNH
Wysłana - 13 maja 2008 19:58
ok dzięki wam bo dzisiaj jak jak dzwoniłem to mi trener powiedział abym przyjechał na trening i z kartą zdrowia ja jutro do niego zadzwonię dowiedzieć się co i jak :D a wam dzięki za małą pomoc