Walki otwarcia: Randy Kim vs. Park Yongsoo Zabit Samedov vs. Fabiano da silva
Final 16: Gokhan saki vs. Ray Sefo Glaube Feitosa vs. Errol Zimmerman Ruslan Karaev vs. Chalid Die Faust Ewerton Teixeira vs. Musashi Jerome Le Banner vs. Sawayashiki Junichi Remy Bonjasky vs. Paul Slowinski Semmy Schilt vs. Peter Aerts Badr Hari vs. Choi Hongman
Tez zwrocilem uwage na plakat, mogli Choia dac na koniec, om ma ladne prawe high kicki
Zmieniony przez - _GandalF_ w dniu 2008-09-07 01:26:06
1220743530000
gangstaaa
Wysłana - 07 września 2008 15:27
Haha, dobre z tym Hightkickiem Cho(o)ia . Moimi faworytami są zawodnicy których nie lubie- Schilt i Hari. Obaiwam sie że bylde znowu wygra. Hari w ostatniej walce wyłapał ładnego gonga, co nie zmienia faktu że i tak jest w stanie każdemu dowalić.
Na plakacie: Choi, Schilt, Rusłan?, Feitosa, Lebaner?, Aerts, Remy, Hari
Zmieniony przez - gangstaaa w dniu 2008-09-07 15:30:46
1220794027000
Randlemen
Wysłana - 07 września 2008 22:21
W zasadzie nie interesują mnie tylko walki otwarcia plus walka Musashiego. Liczę na Aertsa, że tym razem znajdzie jakiś sposób na Shilta. Poza tym mam nadzieję, że Hari efektownie poobija koreańskiego robota. Poza tym szkoda mi trochę naszego rodaka, gdyż jest zdecydowanie na przegranej pozycji (wnioskuję tak szczególnie po tym co pokazał ostatnio...). Będzie się działo w Seulu, oj będzie!!! Moje typy jak na razie to:
Gokhan saki vs. Ray Sefo Glaube Feitosa vs. Errol Zimmerman Ruslan Karaev vs. Chalid Die Faust Ewerton Teixeira vs. Musashi Jerome Le Banner vs. Sawayashiki Junichi Remy Bonjasky vs. Paul Slowinski Semmy Schilt vs. Peter Aerts Badr Hari vs. Choi Hongman
Kto zyje bez niebezpieczenstw, nie zyje wcale ...
1220818890000
nazgh
Wysłana - 08 września 2008 15:41
Gokhan saki vs. Ray Sefo Glaube Feitosa vs. Errol Zimmerman Ruslan Karaev vs. Chalid Die Faust Ewerton Teixeira vs. Musashi Jerome Le Banner vs. Sawayashiki Junichi Remy Bonjasky vs. Paul Slowinski Semmy Schilt vs. Peter Aerts Badr Hari vs. Choi Hongman
najlepsza rozpiska jak kiedykolwiek widzalem i nie wydaje mi sie zeby Gokhan ulegl Rayowi takze ciekawi mnie walka Zabita
Life is brutal and full of zasadzkas*...
1220881274000
malibu
Wysłana - 08 września 2008 15:44
Zimmerman napewno wygra...przywiozłem mu ostatnio Polską wódke, więc doping będzie:D
"Lepiej zużywać się niż rdzewieć"
1220881445000
Africanus
Wysłana - 09 września 2008 15:49
moje typy:
Gokhan saki vs. Ray Sefo - Gokhan Saki Glaube Feitosa vs. Errol Zimmerman - Feitosa Ruslan Karaev vs. Chalid Die Faust - Karaev Ewerton Teixeira vs. Musashi - Teixeiera Jerome Le Banner vs. Sawayashiki Junichi - Le Banner Remy Bonjasky vs. Paul Slowinski - Bonjasky (niestety) Semmy Schilt vs. Peter Aerts - Aerts (OBY!!) Badr Hari vs. Choi Hongman - Hari