Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 194 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Uroda
KROSTY POD SKÓRĄ 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: krosty pod skór
Autor "KROSTY POD SKÓRĄ"   

seyaanne
 Wysłana - 25 styczeń 2010 19:36        | zgłoś naruszenie regulaminu

Potrzebuję pomocy!
Na dolnej powiece mam dziwne krosty. Wygląda to tak, jakby przykryte były skórą. Bardzo trudno je usunąć... Jeśli, jednak mi się to udaję to zazwyczaj wyciskam bardzo niewielkie, dosyć twarde grudki albo coś na kształt "miękkich wstążeczek"
Czy jest ktoś, kto zdołałby mi pomóc??? Jak mam to definitywnie usunąć??? Jak się tego pozbyć???

przyznaj SOG'a

_polly_
 Wysłana - 28 styczeń 2010 18:20      [zgłoszenie]

generalnie przy oku się samemu nie dłubie.
mozesz mieć jakiś stan zapalny, który rozdłubany przejdzie w coś poważnejszego

to jest z zewnętrznej częsci powieki...?

mimo wszystko, moim zdaniem najbezpieczniej wybrać się do lekarza

przyznaj SOG'a

papryczqaa
 Wysłana - 6 luty 2010 13:17       [zgłoszenie]

Najlepiej idź do dermatologa. On Ci coś doradzi :)

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

KROSTY POD SKÓRĄ

<< Kto to przetłumaczy jest The beST POMOCY :D / sauna, a mróz, czyli jak sie schładzać ;) >>

Podobne: Jakie imiona sie wam najbardziej podobają???? | Tatuaze ktore wam sie podobaja ;> | Mały podręcznik zasad ubierania. | syfy pod brodą ! | Opalanie podczas ciąży <------ Przeczytaj! | Fioletowe sińce pod oczami - błagam o pomoc, ZAPŁACĘ !!!

Warto przeczytać: kreatyna olimp ile kapsułek cykl | jakie suple do winstrol | kreatyna ile kapsułek cykl | źródła tłuszczy | zrosty kolano go on | kolano go on | multiwitamina musujące | moja siłownia m arbo | moja siłownia marbo | być kibicem | zryta głowa | problem z dziennikiem vital max | dziennik vitalmax problem | karate mma | prop 125mg | szrugsy pleecy | szrugsy plecy | woda posiłki | skoki narciarskie 2010

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL