Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

KREATYNA a kofeina (splacze) czekam na ocene planu

Mankament

Wysłana - 17 listopada 2007 10:54    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam mam pytanie odnośnie cyklu krety z jakimś spalaczem (nie mówie tutaj o l-karnitynie czy czyms w tym stylu... to sa zarty) mam na mysli TIGHTa . Wskladzie Tighta jest bezwodna kofeina , podobno nie mozna laczyc stackow krety z kofeina... Stad moje pytanie czy takie polaczenie jest dobre? chcialem wziac :
-Hi Tec PEAK Hyperfusion
-TIGHTa
-witaminy do zroznicowania diety jakis olimp mega capsy witaminy i mineraly albo jakis multi pack z treca

Celem jest nabranie sily i pozbycie sie zbednej masy tluszczowej
Czekam na wypowiedzi co sadzicie javascript:

"opinia publiczna to dziwka" -
Napoleon Bonaparte

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 17 listopada 2007 11:02 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

stash1

Wysłana - 17 listopada 2007 11:02    Edytuj Cytuj
zrobienie miesa z jednoczesna utrata sadla, imo ciezko bedzie musisz byc cholernie zdyscyplinowany no i miec za***ista genetykie, lepiej skoncetrowac sie na masowaniu i pozniej wyzylowac

"życie idioty to nie bułka z masłem"

Mankament

Wysłana - 17 listopada 2007 11:05    Edytuj Cytuj
rozumiem ale mialem taki plan w glowie zeby zrobic dwa cykle masowe , spuchnac troche a potem sie wyzezbic , nie wiem czy to dobry pomysl , moze zamiast Tighta cos innego.. jakis inny spalacz ... krete juz mam ...

Napoleon Bonaparte

Luk122

Wysłana - 17 listopada 2007 11:15    Edytuj Cytuj
masuj sie a na wiosne rzezba - spalacze na razie odpusc

dobra dieta masowa i bedzie ok

faftaq

Wysłana - 17 listopada 2007 11:19    Edytuj Cytuj
wystarczy przeglądnąc sklady poszczególnych stackow kreatynowych by przekonac się, że łączenie kretki z koffą jest na porządku dziennym.

ja tam nie mam zaufania do hi-teca, ale pomijając moje osobiste uprzedzenia - taki mix moze być. co do celu jakim jest siła+redukcja, to jest to cel ambitny i życzę Ci powodzenia.

Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -

Mankament

Wysłana - 17 listopada 2007 11:22    Edytuj Cytuj
dzieki :) bede probowal :) co do hi teca to tyle co z wypowiedzi innych i ze skladu sam jeszcze tego nie probowalem , zobaczymy jak to bedzie wygladalo "w praniu " dzieki za opinie

Napoleon Bonaparte

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

KREATYNA a kofeina (splacze) czekam na ocene planu

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.