Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

KREATYNA - wszystko(chyba)

Miniak_DH

Wysłana - 28 marca 2006 10:18    Edytuj
Normalnie plaga tego pytania ostatnio...nie schodzi jak zadbasz o diete i trening, po mono też nie to tylko woda, mięcho zostaje.
Specjalista -

Beczuś

Wysłana - 28 marca 2006 19:34    Edytuj
Witam zacznę od tego ze moze dostane bana za to pytanie bo pewnie juz było , ale cóż szukałem i akurat tego co konkretnie chce nie xD tak więc zaczne od tego, że mam 18 lat/183cm/75kg/staż 6m-cy. Jestem od niedawna w trakcie diety redukcyjnej (niby idiotyczne przy takich warunkach ale brzuszek sie zrobił xD a6w przy okazji robie xD ) Mam na stanie HMB Olimpu 120kaps/500mg i kreatyne Olimp monohydrat 150kaps/1250mg. Co mam do tego ewentualnie dokupić , glukoza wystarczy ? I dawkowanie jakie tych 2 supli naraz ? (czytałem duzo i ile osób tyle różnych wypowiedzi =P ) cykl 4 tyg może być ? ( i jeszcze takie jedno pytanko =P te suple pomogą coś w efektach a6w ? =) i czy jest wogóle sens je brac w czasie diety redukcyjnej ? o rzeźbe mi bardziej chodzi niz o mase xD ) z góry dzięki za odpowiedź , pozdrawiam

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 28 marca 2006 19:57    Edytuj
bierz połowę dawki "masowej"- 5-6g. dziennie- to przede wszystkim dla zachowania jak najwiekszej ilości mięśni przy redukcji bo jak wiemy zawsze coś poleci, glukozę jedynie po treningu, w innych porach odpada.

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

Jussi

Wysłana - 29 marca 2006 22:53    Edytuj
Z tego co pisal Damixxx to glukoze ma sie brac 30-50g do dawki kreatyny, ja tak to wlasnie biore czy to zle? Czy mam glukoze spozywac tylko po treningu czy to byla uwaga tylko do przedmowcy?

Damixxx

Wysłana - 30 marca 2006 07:48    Edytuj
mozesz brac ew.20-30g przed treningiem
jesli masz problemy z pobudzeniem

jesli bierzesz kreatyne na czczo,to glukoza zbędna
Ekspert -

Beczuś

Wysłana - 31 marca 2006 15:15    Edytuj
Mógłby ktos odpowiedzieć na reszte moich pytań ? Sorki za taki spam , ale ciągle brak odpowiedzi ;( z góry dzięki , pozdrawiam

Recoba

Wysłana - 03 kwietnia 2006 14:14    Edytuj
TEż chcę to wziążć ~!!!!!!! fajnie???

ALVARo To MISTRZ !!!!

_AGRESOR

Wysłana - 03 kwietnia 2006 20:53    Edytuj
Witam:) narazie jestem w fazie ostatnie cylku łącze kretke z glukozą i efektywniesze są ćwiczenia, poprostu więcej energi, najlepszy efekt był po pierwszym cylku a potem już mniejszy:):)

PS może ktoś mi jeszcze powiedzieć jak uniknąć spadku masy po kretce? bo słuszałem o tym spadku ale nie znalazłem jak temu się przeciwstawić? dzięki z góry:)

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 03 kwietnia 2006 21:17    Edytuj
Beczuś -możesz brać i hmb i kreatynę -nawet w jednej dawce gdy pora się zbiega, hmb bierz 3-4 razy na dzień 1g. naraz, kreatynę raz po 5g. albo dwa razy po około 3g.
a6w nie jest może jakimś "cudem techniki" ale na początek trenowania brzucha sie powinno nadać.
jesli chodzi o wpływ suplementacji na efekty to b. wiele zależy od diety i treningu.

_AGRESOR przede wszystkim trzymaj taką albo prawie taką dietę, trenuj podobnie ale troszkę możesz wyluzować treningi, supl. hmb, zma, NO-boosterami to również w jakimś stopniu pomaga.

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

endriuuu

Wysłana - 03 kwietnia 2006 21:53    Edytuj
planuje rano na czczo jazde na rowerze 30-40 minut :)
mam tylko pytanie czy brac kreatyne mega caps przed poranna jazda czy po ?

Odpowiedzi jest na 245 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.