Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

KREATYNA - wszystko(chyba)

Tiger007

Wysłana - 24 marca 2006 17:30    Edytuj
przepraszam czy wiecie moze jak dawkowac kreatyne :D:D:D:P:P:P:P:Pheheh

Damixxx

Wysłana - 24 marca 2006 22:34    Edytuj
nie
Ekspert -

Marc89

Wysłana - 25 marca 2006 11:11    Edytuj
mam pytanko co brac tuz po cyklu kreatynowym ?? czy po nie bede zdziwiony slabymi efektami jak skoncze cykl , bo przecierz nie mozna odrazu robic kolejnego

nie oglądaj sie za siebie

Damixxx

Wysłana - 25 marca 2006 13:19    Edytuj
po cyklu wskazana regeneracja
mozesz wziąśc jakis no booster
Ekspert -

aNm

Wysłana - 25 marca 2006 17:40    Edytuj
dobra zwracam honor ale dodać do posiłku czyli jak ?? :) co do durigego dania se kurczaka walne ze schabowym? :D co masz na myśli mówiąc to...

Jussi

Wysłana - 27 marca 2006 13:38    Edytuj
Witam. Zakupilem kreatyne Olimpu w kapsulkach. Kapsulka ma 1,4 grama, Wy zalecacie dawki 5g rano i 5g po treningu to w sumie okolo 8 kapsulek, na etykiecie jest napisane aby nie brac wiecej niz 4 dziennie to jak to w koncu jest? Moge spokojnie brac 8 dziennie? Trener na silowni powiedzial mi ze przez pierwszy tydzien najlepiej zwiekszyc 2krotnie dawke zeby nawodnic organizm czy cos w tym stylu (czyli co 16 kaps?). Prosze o porady i dziekuje z gory.

_AGRESOR

Wysłana - 27 marca 2006 16:25    Edytuj
Witam!:)
Też zakupiłem taką kreatyne i własnie ją kończe. Biore po 4kaps. i to w zupełnosci wystarcza, stosuj się do zaleceń producenta:)a co do fazy nasycania to czytałem że nie zawsze jest skuteczna bo organizm pozbywa sie nadmiaru kreatyny w moczu, noi oczywiście musisz przez pierwszy tydzień zurzyć 2 razy więcej kasp. a to są straty i przy zbyt dużej ilości kreatki mogą występować zaburzenia jelitowe.

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 27 marca 2006 19:46    Edytuj
Jussi - bierz normalnie czyli po osiem dziennie/niewiem dlaczego taka sugestia jest na etykiecie, ale raczej bierz te 8 dziennie bo z praktyki wielu osób wynika że takie dawki są najczeście optymalne.
pozdrawiam!

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

Jussi

Wysłana - 27 marca 2006 20:24    Edytuj
Dziekuje za porady! Agresor i jak po tej kredce? Brales cos jeszcze do tego? Jak efekty?

Pozdrawiam

AdamCienki

Wysłana - 28 marca 2006 10:15    Edytuj
mam jeszcze jedno pytanie czy po krea-stack'ach masa zostaje czy schodzi jak po mono?

*** Mafia Ślązaqf ***

"...a ch*** warci tyle ile cisza w eterze.....ciiii....no i lipa frajerze..."

Odpowiedzi jest na 245 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.