Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

KREATYNA - wszystko(chyba)

Ripper14

Wysłana - 24 stycznia 2005 22:12    Edytuj
Coś strasznie kombinujesz z tym braniem kreatyny .. W dni treningowe przyjmuje się dwie dawki przed treningiem (w dowolnym momencie- może być rano albo przed treningiem) i zaraz po treningu przykładowo razem z carbo.. Taki jest przynajmniej jeden ze sposobów.. Chyba, że stosujesz ciągła suplementacje kretką...
Ale coś wydaje mi się, że Ty wogóle nie masz diety dlatego radze odstawić póki co kretkę i przejśc do działu odżywanie, ułożyć sobie dietę a kreatynkę wyciągnąć z szafki przynajmniej za pół roku..
pozdrawiam

Smerfujący Moderator
Specjalista -

bajanekkk

Wysłana - 24 stycznia 2005 22:19    Edytuj
mam dietke tylko dlatego tak kombinuje żeby było dobrze . Bo naprzykład rano niebędzie mi się chciało wstawać mieszać kretke z glukoza itp . Bo każdy muwi żeby na pusty żołądek to jak wróce ze szkoły to zazwyczaj mam pusty żołądek i daltego tak kombinuje. I czy można tak jak wykombinowałem ??

Zmieniony przez - bajanekkk w dniu 2005-01-24 22:24:10

WEJDZ I KLIKNIJ [http://www.pajacyk.pl/]

Ripper14

Wysłana - 24 stycznia 2005 22:34    Edytuj
Rano nie musisz przyjmowac kreatyny z glukozą..
Co do diety nie jestem przekonany, a to zważając wąsnie na to co piszesz, że w szkole nic nie jesz bo nie jestes głodny.. Z tego co pamiętam w szkole spędza się przynajmniej te 6 godzin.. A przez ten czas to powinieneś już spożyć ze dwa posiłki!
Zrozum, że bez odpowiedniej diety kreatyna nie da CI nic albo da Ci niewiele w porównaniu do tego co mógłbyś uzyskać! Ja swój cykl z kreatyną, zaczynam po feriach i planuje juz od dawna żeby wszystko było zapięte na ostatni guzik i żebym nie stracił tej kasy wydanej na suple ..
Z Twojego profilu wnioskuję, że wogóle niedawno zacząłeś swoją przygodę z cięzarami, wiec moim zdaniem wogóle nie ma sensu niczym sie wspomagać poza dietą i snem..

Smerfujący Moderator
Specjalista -

Ziemniak17

Wysłana - 24 stycznia 2005 23:34    Edytuj
to wporzadku
kranowke tez mozna a zreszta ta z biedronki to tez kranowa z tym ze zagazowana a o niegazowanych napojach ze stonki albo leader price to juz nie mowie

teha0

Wysłana - 25 stycznia 2005 00:07    Edytuj
woda z biedronki to nie kranowka! to woda ze studni (tak pisze na ulotce)

bad boy

Specjalista -

bajanekkk

Wysłana - 25 stycznia 2005 09:11    Edytuj
oka nic się nie dowiedziałem ale dzięki

bajanekkk

Wysłana - 25 stycznia 2005 09:15    Edytuj
i jeszcze jedno mam w szkole siadać sobie na ławeczce wyjmować pierś z kurczaka , kartofle , mleko ?? i mam wpieprzac na przerwie ?? Dlamnie to troszke przypał ale niewiem jak dla ciebie

Damixxx

Wysłana - 25 stycznia 2005 10:02    Edytuj
to do szkoły sie bierze gainera,jogurt czy bułki z czyms
Ekspert -

bajanekkk

Wysłana - 25 stycznia 2005 12:00    Edytuj
Damixxx mógł bys odpowiedziec na moje wcześniejsze pytanko ??

Ripper14

Wysłana - 25 stycznia 2005 14:26    Edytuj
Bajanekkk- tak jak damixx
Ale swoją droga ja na uczelni spokojnie sobie wpieprzam na przykład sałatkę z kurczaka, ryżu, oliwy z oliwek, sałaty itp...
Dla mnie tam żaden przypał ...
A na Twoje pytania chyba odpowiedziałem już?
Kreatyne przyjmuje się na czczo, jeżeli uważasz, że masz pusty żołądek i wszystko przetrawione to możesz łykać.. Ale tak jak pisałem przez ten czas w szkole powinieneś jeść wiec może lepiej bierz kreatynke rano jak wstajesz.. Przez ten czas kiedy się umyjesz, ubierzesz i przygotujesz posiłek (koło pół godziny- przynajmniej u mnie) kreatyna powinna sie wchłonąć...
przynajmniej ja bym tak zrobił
pozdrawiam

Smerfujący Moderator
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 245 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.