Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

KREATYNA - wszystko(chyba)

JA RULE

Wysłana - 24 stycznia 2006 21:21    Edytuj
Aha i CZB, teraz bede dawkowal tak jak mi zalecales ;) Pozdrawiam

CZB

Wysłana - 24 stycznia 2006 22:00    Edytuj
Jablczan dobry i dawkowanie tez. Cwicz i rosnij.
Pozdro.

PODSUMOWANIE TEST: Fitness Authority KA GJL + KA + VITARGO by CZB -> [http://*******/18cq]

KuBa_1986

Wysłana - 25 stycznia 2006 02:24    Edytuj
Witam Wszystkich :)czy ktos jest mi w stanie pomóc ??Kupiłem KREATYNE OLIMPA MEGA CAPS 1250 pisze zeby brac 4 kaps. po treningu ! Brać tak jak pisze czy proponujecie cos innego ? do tego mam HMB. Prosze o odpowiedz ! z góry wielkie dzieki :)

PoZdRo 600 FoR All :)

pio_87

Wysłana - 25 stycznia 2006 09:54    Edytuj
Witam wszystkich. Mam jedno male pytanie. Otoz, cwiczymy z kumplami w garazu. Kazdy wie, jakie teraz mamy temperatury. Sprawa jest taka, ze po treningu przydaloby sie wziac te 5 g kretki i przepic Carbo niestety boje sie, ze te Carbo zamarznie...Czy bedzie zle jesli dojde po treningu do domu(ok 10min)i dopiero wtedy wezme krete i carbo? Czy trzeba od razu po ostatniej serii jeszcze w garazu walnac to moze cos wymysle z tym carboPlease help me

------->GKS Katowice & INTER<------- !!!!! Z dnia na dzień coraz mocniejszy...

JA RULE

Wysłana - 25 stycznia 2006 10:01    Edytuj
Kuba bierz tak jak napisal CZB, JA tak biore i jest spoko.

viniarz

Wysłana - 25 stycznia 2006 16:19    Edytuj
Post spoko za miech, jak nazbieram kase robie cykl na krecie, warto wiedzieć więcej niż mniej

JA RULE

Wysłana - 25 stycznia 2006 16:37    Edytuj
Viniarz, warto nazbierac, bo kretce efekty sa. Cos sie zaczyna dziać ;)

waluś89

Wysłana - 25 stycznia 2006 17:51    Edytuj
A mnie ciągle pytania nurtują :D
Jeżeli podczas brania kreatyny całą mase jaką przybierzemy to będzie woda w naszych mięśniach to w jaki sposób przerobi się to w czysty mięsień :D Tego nadal nie rozumiem a w tym poscie nie widziałem żadnej takiej konkretnej noty o tym. pozdrawiam

Tylko Ciężka Praca Da Efekty

Siłownia u Walusia
[http://www.sfd.pl/Si%C5%82ownia_u_Walusia_-t726065.html]

pio_87

Wysłana - 25 stycznia 2006 18:31    Edytuj
odswiezam Zna ktos odpowiedz na moje pytanie wyzej?

------->GKS Katowice & INTER<------- !!!!! Z dnia na dzień coraz mocniejszy...

CZB

Wysłana - 25 stycznia 2006 18:50    Edytuj
Pio jak na moje nic sie nie stanie jezeli po 10 min wezmiesz creatyne i carbo. Moim zdaniem tez jezeli jest az tak zimno mozesz brac proszek i wode oddzielnie np. w termosie albo zawijac w jakis recznik. Ale jakos mi sie nie wydaje ze jest az tak zimno.

Walus cala masa jaka nabierzesz napewno nie bededzie woda. I np. niektorzy wogule nie odczuwaja spadkow po cyklu. A niektorzy odczuwaja malutki spadek. Mowie o mono.

Pozdro

PODSUMOWANIE TEST: Fitness Authority KA GJL + KA + VITARGO by CZB -> [http://*******/18cq]

Odpowiedzi jest na 245 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.