raz poszedlem do spozywczego jak nie bylo ludzi i poprosilem o zwazenie
Zmieniony przez - Cino69 w dniu 2006-01-21 15:06:08
cały nasz chuligański trud, tobie ojczyzno...
1137852241000
waluś89
Wysłana - 21 stycznia 2006 16:20
Witam mam pare pytań pomimo przeczytania całego postu. Mam do dyspozycji 300g Kreatyny Vitalmaxa i 330g Dekstyrozy oraz 1.5 kg białka 85%, 1kg Gein bolic 6000 a także 1kg. Carbo Olimpu. Dzienne dawki Geinera i białki jakie musze dostarczyć jako uzupełnienie to Geiner:50g 60-70g Białka. Nie Wiem jak powinienem rozłożyć dawkowanie kreatyny + reszty supli w dni treningowe.!!! W dni kiedy mam siłownie to wychodzi mi narazie tak: rano na czczo 5g Kreatyny + 30g Dekstyrozy ; przed treningeim 2h ok. 40g geinera ; odrazu po treningu biore 5g krety + 30g Carbo i po 30 minutach 50g Białka. 1...Czy dobrze to wszystko połączyłem czy nie za bardzo. 2...Czy musze robić A6W razem z treningiem na siłowni czy moge zrobić tak jak robie do tej pory czyli tak ok. 21 ??? Siłownie mam 3xTydzień + Sitakówka <2.5h> 3xTydzień i jeden dzień wolnego. 3... Czy w dni kiedy mam siatkówke mam brać tyle samo supli co w dni kiedy mam siłownie ?? Pozdrawiam :D
4... ODnośnie zmniejszenia spadków po końcu cyku to czy zniweluje je przynajmniej w jakimś stopniu branie reszty supli czy one nic nie pomogą ?? 5...Czy kreatyna + białko da mi czzystą mase mięśniowa czy mięśnie to bedzie w większości woda ??
bierz kreatynę jak i inne odżywki podobnie w dni treningowe jak i nietr. a także niezależnie od jego rodzaju, rano zamiast dekstro polecam bardziej carbo, a po treningach dekstro- tak bedzie najlepiej, gain bolic jeśli tylko 50g. to umieść to najlepiej przed treningiem, natomiast jeśli chodzi o to czy na białku bedziesz robił czystszą masę to mogę w pewnym sensie twierdząco ale jest taki mały feler, że musisz oprócz wymaganej ilości białka dostarczyć odpowiednią ilość węglowodanów żeby wogóle masę móc robić.
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II "Gorzki to chleb jest polskość" C. K. Norwid
Ekspert -
1137866145000
waluś89
Wysłana - 21 stycznia 2006 22:35
Czyli jakie WW lepiej dostarczyć przy braniu białka ?? proste czy złożone ?? Geinera moge dawki zwiększyć z tym nie jest problem bo on nie jest drogi.
Mam pytanie czy nadmiar wody w trakcie cyklu brania kreatyny moze zaszkodzić ??
1137885073000
CZB
Wysłana - 22 stycznia 2006 01:39
Nadmiar czyli ile?? Normalnie czlowiek powinien spozywac od 3l do 5l wody podczas cyklu. Jezeli spozywasz tyle to sie nie martw. A jezeli wiecej to uwazaj. Kiedys sie mozesz posikac w gacie
PODSUMOWANIE TEST: Fitness Authority KA GJL + KA + VITARGO by CZB -> [http://*******/18cq]
1137890370000
JA RULE
Wysłana - 22 stycznia 2006 11:22
Mam pytanie i prosilbym o jak najszybsza odpwiedz.
Wiec tak biore Jablczan Olimpu juz 3 tydzien i mi sie konczy. I wiec ine wiem, czy kupic znow jakas kreatynke, czy tylko jakies aminokwasy ? Co wy na to ? Kreatyna dalej, czy aminokwasy ? Z gory dziekuje;]
1137925348000
R_ekin
Wysłana - 22 stycznia 2006 11:40
hehe "kreatyna czy aminokwasy?"
Aminokwasy wogole wydaja mi sie zbednym wydatkiem ...
A kreatyne ciagnij dalej jesli widzisz efekty. Obserwuj cialo i jego zachowanie na bodzce ...
No po Kereatyine widze efekty. Tylko koleszka powiedzial mi, zebym bral aminokwasy bo sa lepsze. On bral tylko sae sterydy i wprawdzie to pewnie gowno wie. No to tylko kreatynke tak ? No spoko.