Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

KREATYNA - wszystko(chyba)

Cino69

Wysłana - 21 stycznia 2006 15:04    Edytuj
nie wszystkie lyzeczki do cherbaty sa jednakowe

raz poszedlem do spozywczego jak nie bylo ludzi i poprosilem o zwazenie

Zmieniony przez - Cino69 w dniu 2006-01-21 15:06:08

cały nasz chuligański trud, tobie ojczyzno...

waluś89

Wysłana - 21 stycznia 2006 16:20    Edytuj
Witam mam pare pytań pomimo przeczytania całego postu. Mam do dyspozycji 300g Kreatyny Vitalmaxa i 330g Dekstyrozy oraz 1.5 kg białka 85%, 1kg Gein bolic 6000 a także 1kg. Carbo Olimpu. Dzienne dawki Geinera i białki jakie musze dostarczyć jako uzupełnienie to Geiner:50g 60-70g Białka.
Nie Wiem jak powinienem rozłożyć dawkowanie kreatyny + reszty supli w dni treningowe.!!!
W dni kiedy mam siłownie to wychodzi mi narazie tak:
rano na czczo 5g Kreatyny + 30g Dekstyrozy ; przed treningeim 2h ok. 40g geinera ; odrazu po treningu biore 5g krety + 30g Carbo i po 30 minutach 50g Białka.
1...Czy dobrze to wszystko połączyłem czy nie za bardzo.
2...Czy musze robić A6W razem z treningiem na siłowni czy moge zrobić tak jak robie do tej pory czyli tak ok. 21 ???
Siłownie mam 3xTydzień + Sitakówka <2.5h> 3xTydzień i jeden dzień wolnego.
3... Czy w dni kiedy mam siatkówke mam brać tyle samo supli co w dni kiedy mam siłownie ??
Pozdrawiam :D

Tylko Ciężka Praca Da Efekty

Siłownia u Walusia
[http://www.sfd.pl/Si%C5%82ownia_u_Walusia_-t726065.html]

waluś89

Wysłana - 21 stycznia 2006 16:28    Edytuj
4... ODnośnie zmniejszenia spadków po końcu cyku to czy zniweluje je przynajmniej w jakimś stopniu branie reszty supli czy one nic nie pomogą ??
5...Czy kreatyna + białko da mi czzystą mase mięśniowa czy mięśnie to bedzie w większości woda ??

Siłownia u Walusia

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 21 stycznia 2006 18:55    Edytuj
bierz kreatynę jak i inne odżywki podobnie w dni treningowe jak i nietr. a także niezależnie od jego rodzaju, rano zamiast dekstro polecam bardziej carbo, a po treningach dekstro- tak bedzie najlepiej, gain bolic jeśli tylko 50g. to umieść to najlepiej przed treningiem,
natomiast jeśli chodzi o to czy na białku bedziesz robił czystszą masę to mogę w pewnym sensie twierdząco ale jest taki mały feler, że musisz oprócz wymaganej ilości białka dostarczyć odpowiednią ilość węglowodanów żeby wogóle masę móc robić.

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

waluś89

Wysłana - 21 stycznia 2006 22:35    Edytuj
Czyli jakie WW lepiej dostarczyć przy braniu białka ?? proste czy złożone ?? Geinera moge dawki zwiększyć z tym nie jest problem bo on nie jest drogi.

Siłownia u Walusia

zawek17

Wysłana - 22 stycznia 2006 00:11    Edytuj
Mam pytanie czy nadmiar wody w trakcie cyklu brania kreatyny moze zaszkodzić ??

CZB

Wysłana - 22 stycznia 2006 01:39    Edytuj
Nadmiar czyli ile?? Normalnie czlowiek powinien spozywac od 3l do 5l wody podczas cyklu. Jezeli spozywasz tyle to sie nie martw. A jezeli wiecej to uwazaj. Kiedys sie mozesz posikac w gacie

PODSUMOWANIE TEST: Fitness Authority KA GJL + KA + VITARGO by CZB -> [http://*******/18cq]

JA RULE

Wysłana - 22 stycznia 2006 11:22    Edytuj
Mam pytanie i prosilbym o jak najszybsza odpwiedz.

Wiec tak biore Jablczan Olimpu juz 3 tydzien i mi sie konczy. I wiec ine wiem, czy kupic znow jakas kreatynke, czy tylko jakies aminokwasy ? Co wy na to ? Kreatyna dalej, czy aminokwasy ? Z gory dziekuje;]

R_ekin

Wysłana - 22 stycznia 2006 11:40    Edytuj
hehe "kreatyna czy aminokwasy?"

Aminokwasy wogole wydaja mi sie zbednym wydatkiem ...

A kreatyne ciagnij dalej jesli widzisz efekty. Obserwuj cialo i jego zachowanie na bodzce ...

Porady dotyczace suplementacji, treningu, diety - gg 1881820
Pozdro RWLK'a

JA RULE

Wysłana - 22 stycznia 2006 12:03    Edytuj
No po Kereatyine widze efekty. Tylko koleszka powiedzial mi, zebym bral aminokwasy bo sa lepsze. On bral tylko sae sterydy i wprawdzie to pewnie gowno wie. No to tylko kreatynke tak ? No spoko.

Odpowiedzi jest na 245 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.