Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

KREATYNA - wszystko(chyba)

Cino69

Wysłana - 19 stycznia 2006 10:46    Edytuj
niekwestio chodzi ci o to zeby brac codziennie tj w dni treningowe i dnt po 10gr czy jak bo nie rozumiem co napisales
mozesz jasniej

cały nasz chuligański trud, tobie ojczyzno...

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 20 stycznia 2006 19:37    Edytuj
niekwestio, jak można nie móc spożyć kreatyny- chyba aż taki zagoniony nie jesteś, wsypać do wody i wymieszać, ew. dodać jeszcze coś i wypić to nie schodzi długo/kilkadziesiąt sekund dosłownie/, więc nie czaj się z niczym i bierz jak każdy inny- codziennie i w normalnych dawkach.

Zmieniony przez - apokalipsa w dniu 2006-01-20 19:37:41

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

pio_87

Wysłana - 21 stycznia 2006 13:42    Edytuj
Witam. Mam takie male pytanie. Szukalem i dowiedzialem sie, ze 5 g kretki to lyzeczka z lekkim czubkiem Jednak ja mam kreatyne Vitalmaxa 500g ta niebieska Creatine Monohydrate Classic... Jeszcze nie chce otwierac.Nie wiecie czy tam w srodku jest jakas miarka? Jesli nie to w koncu ile na lyzeczce to bedzie 5 gram? Mam miarki ale niestety na 5ml

------->GKS Katowice & INTER<------- !!!!! Z dnia na dzień coraz mocniejszy...

_YaKuZa_

Wysłana - 21 stycznia 2006 13:47    Edytuj
PIO_87 rzadko w mono są miarki jeszcze nie mialem takiej Kretki , nie wiem jak z Vitalem. Ale łyzeczka od herbaty to bedzie własnie ok. 5 gram.

Pozdrawiam

Specjalista -

Cino69

Wysłana - 21 stycznia 2006 13:57    Edytuj
w mono olimpa jest taka po***ana miarka, nie wiem jak mozna nia odmierzyc 5gr, nawet jej nie uzywam, kretce Treca byla fajna miarka na 6,5gr bo byla razem z tauryna i elegancko mozna odmierzyc 5gr

pio_87

Wysłana - 21 stycznia 2006 13:58    Edytuj
Ok dzieki za odpowiedz. Bede sypal taka troche czubata lyzeczke, bo ta kretka Vitala jest podobno puszysta. Jescze mam takie banalne pytanie. Kreatynie nic sie nie stanie jesli bedzie stala w pokojowej temperaturze zamknieta w tej puszcze ale juz po otwarciu??

Cino69

Wysłana - 21 stycznia 2006 14:02    Edytuj
nic jej nie bedzie, no ale jak za dlugo bedzie tak stala to sie zbryli

pio_87

Wysłana - 21 stycznia 2006 14:07    Edytuj
no spoko ale kilka miechow chyba wytrzyma ? w koncu bedzie przeciez zamknieta tylko juz nie tak szczelnie bo bez tych blokad spod nakretki...

Cino69

Wysłana - 21 stycznia 2006 14:08    Edytuj
wytrzyma

borowik22

Wysłana - 21 stycznia 2006 14:17    Edytuj
bierz łyżeczkę z bardzo dużą górką. miałem 500g opakowanie vitalmaxa i specjalnie zeby policzyć przesypywałem łyżeczkami od herbaty cale opakowanie do słoika. doliczyłem się 98 łyzeczek od herbaty (średniej wielkości) a byly one z naprawdę dużą górą. pozdro

Odpowiedzi jest na 245 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.