Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

KREATYNA - wszystko(chyba)

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 20 grudnia 2005 20:13    Edytuj
możesz przerwać i nic ci się nie stanie, bez najmniejszych obaw,
a jak będziesz trzymał dietę, trenował z głową to i spadki będą niewielkie albo żadne/nie wiem w sumie ile ci na cyklu poszło/

pozdrawiam!

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

haro

Wysłana - 21 grudnia 2005 19:18    Edytuj
Pytanie: kumpel konczy cykl z mety i chce na spadki brac wlasnie kreatyne.Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze cwiczac na sucho i pozniej biorac kreatyne, po zrobieniu przerwy byly spadki :(
Po sterydach tez sa spadki. Czy po braniu kreatyny te spadki zminimalizuja sie? I do jakiego stopnia?

smalzik

Wysłana - 21 grudnia 2005 20:16    Edytuj
Pit 15 pozatym w twoim wieku masz bardzo duży poziom hormonów, w tym testosteronu czy hormonu wzrostu więc efekty bez kreatyny i tak byłby duże dlatego branie jej nie ma sensu tak jak wcześniej już zostało to napisane

----
pozd
Smalzik

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 21 grudnia 2005 21:17    Edytuj
haro, sterydów z kreatyną nie ma nawet co porównywać, no właśnie kreatyna po cyklu z saa pomaga utrzymać masę ale potrzebne są również i inne rzeczy, ale to już nie ten dział chyba

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

haro

Wysłana - 21 grudnia 2005 22:56    Edytuj
Sluchaj, tak lopatologicznie wytlumacz, jak dziecku...

Jak to nie mozna brac samego? Slyszalem, ze mozna jesc pozniej sama kreatyne. Napiszcie mi krok po kroku co robic, jedzac np. sama kreatyne, zeby spadki byly MINIMALNE! a najlepiej prawie ZADNE :) Mozliwie NAJMNIEJSZE :D

kuba1989

Wysłana - 21 grudnia 2005 23:45    Edytuj
wysypiaj sie duzo,zrob sobie tydzien regeneracji , przestrzegaj diety, co tu wiecej mowic?

Gdyby g**no mialo jakakolwiek wartosc, to biedak nie mialby nawet dupy..

haro

Wysłana - 22 grudnia 2005 01:42    Edytuj
No to... kurde bylo bardzo pomocne :)

A jakos konkretniej? :)

CHICKEN

Wysłana - 22 grudnia 2005 13:51    Edytuj
---> leć do działu doping i zasiądź do lektury --->

Pij wodę - woda daje siłę - napędza parowozy!

Pit15

Wysłana - 31 grudnia 2005 10:53    Edytuj
A czy kreatyna moze zaszkodzić mojemu hormonowi wzrostu?? i innym?? moim zdaniem po braniu kreatyny widze lepsze efekty niz wczesniej :P

<brak>

lachtom

Wysłana - 31 grudnia 2005 13:07    Edytuj
heh nie powinno..ale powiem Ci że ja od kiedy biore krete (tj. jakieś 2 miesiące..)to urosłem 3 cm.:] i nie wiem czy to przez to czy poprostu sobie rosłem heh

Odpowiedzi jest na 245 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.