Czesc ja sie chcialem zapytac kogos kto sie zna na tym a mianowicie chodzi mi o to jaka kreatyne najlepiej brac po ktorej mi najlepiej pojdzie chodzi mi o sile no i masa prawda. Czy lepsza jest w tabletkach czy w proszku i jaka dokladnie najwiecej mi da z gory dzieki!
1126881981000
Damixxx
Wysłana - 16 września 2005 16:50
proszek i tabs,kaps to to samo efekt bedzie taki sam róznica lezy w cenie i wygodzie stosowania
Na silowanie chodze niedlugo bo dopiero miesiac (no w kwietniu i maju chodzilem jeszcze po 4razy w tygodniu). Kredke zaczalem brac tydzien temu, chociaz teraz wiem ze wogle blad byl ze ja kupilem. Ale jak juz mam to biore :) No i na poczatku wrzesnia wazylem 76kg, potem przez 3tyg dieta (czyli regularne posilki co byl u mnie zadkoscia) i tydzien temu wazylem juz 81kg. Na wycisk bralem 62kg, a teraz po tygodniu brania jest juz 66kg (prosze sie nie smiac, dopiero zaczynam). Lapa z 34.5cm powiekszyla sie do 35.5cm (tutaj rowniez prosze sie nie smiac)
Kredke biore 45min przed silownia(wstajac nie moge, bo wstaje 10min przed dzwonkiem na lekcje..) i zaraz po(4.5g przed i po, 5.7g w nietreningowe). To dobrze? I czy efekty jakie zauwazylem sa dzieki kreatynie, czy poprostu ona i tak na poczatku nic nie daje i wszystko naturalnie sie powieksza?