witam niebede tworzyc nowego tematu zadam pytanie tu. Od wrzesnia planuje cykl kreatyny i mam dylemat niewiem jaką kupic na pierwszy cykl mozecie poradzic jaka kretka najczesciej jest stosowana na 1 cykl chodzi mi o firme i ile Gram aha i jezeli jestem wysoki 191 cm niepowinienem przyjmowac jej dluzej albo w wiekszych ilosciach ? i jeszcze 2 pytania czy zazywanie kretki na czczo przed sniadaniem niespowolni jej wchłanian przez tłuszcze w sniadaniu jezeli tak to ile min przed sniadaniem powinno sie zazywac ja i podobnie po treningu w jakim odstepie zazywac przed Weglami prostymi ?
1124145115000
ziper69
Wysłana - 16 sierpnia 2005 00:40
na wszystkie Swoje pytania masz odpowiedź w tym poście krótko: może być mono, może być stack /kwestia funduszy/ mono 300g /stack w zależności od rodzaju/ odstęp czasowy pomiędzy porcją krea a posiłkiem ~ 30 minut przeczytaj sobie ten post - dokładnie pierwsza wypowiedź Damiana - będziesz wszystko wiedział (chyba)
moze najpierw przyczytam do konca ten post bo nawet niewiem co to ejst moco i stack a jesli chodzi o kase to niegra waznej roli ja stawiam wage na efekty
1124235198000
kuba1989
Wysłana - 22 sierpnia 2005 09:42
nie wiem jakim cudem moja kretka zlapala wilgoc, daloby cos jesli owinalbym ja jakas szmata ?
Gdyby g**no mialo jakakolwiek wartosc, to biedak nie mialby nawet dupy..
1124696573000
MAcias-
Wysłana - 23 sierpnia 2005 15:05
a jak myslicie co "zdrowiej" (hehe) pic wodke czy piwo na cyklu krety? co mniej zdemoluje moj organizm? czytalem troche o tym na forum ale jak widze, opinie sa raczej podzielone
Zmieniony przez - kuba1989 w dniu 2005-08-23 15:36:37
Gdyby g**no mialo jakakolwiek wartosc, to biedak nie mialby nawet dupy..
1124804153000
KróL Ringu
Wysłana - 23 sierpnia 2005 15:38
Moze mi ktos poradzic jaki rodzaj kreatyny wybrac tak aby nie.. jakby to powiedziec, nie "zamaskować" rzeźby i nie napuchnąć wodą, ale poprawic troche definicje miesnie i zrobic pare cm oraz poprawic siłe. Przez wakacje pracowalem ciezko na rzeźbe, ale kosztem mięśni i znacznie kosztem siły, chcialbym to odbudowac nie niszcząc tego na co pracowalem.