Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

KREATYNA - wszystko(chyba)

kuba1989

Wysłana - 22 lipca 2005 12:30    Edytuj
jak pachnie wasza kretka z vitalmaxa? zostalo mi jej troche a gdy ja otworzylem zajechalo jakos dziwnie nie wiem czy sie zepsula czy co

Gdyby g**no mialo jakakolwiek wartosc, to biedak nie mialby nawet dupy..

Piotrec_

Wysłana - 22 lipca 2005 12:38    Edytuj
ja mam krete vitala i pachnie jak.... ona wogole nie pachnie, nie ma zadnego aromatu, jedyne co czuc to odrobine plastikowy zapach od pudelka

kuba1989

Wysłana - 22 lipca 2005 12:40    Edytuj
no to pieknie, trza nowa kupowac

Gdyby g**no mialo jakakolwiek wartosc, to biedak nie mialby nawet dupy..

promil

Wysłana - 31 lipca 2005 23:38    Edytuj
a jak mam dwa treningi w ciagu dnia, powiedzmy rano silownia czy basen a po poludniu judo, starc sie brac po kazdym treningu 5g czy rano naczczo i po jednym z treningow powiedzmy judo???????

mlody

promil

Wysłana - 31 lipca 2005 23:39    Edytuj
a jak mam dwa treningi w ciagu dnia, powiedzmy rano silownia czy basen a po poludniu judo, starc sie brac po kazdym treningu 5g czy rano naczczo i po jednym z treningow powiedzmy judo???????

mlody

promil

Wysłana - 31 lipca 2005 23:41    Edytuj
a jak mam dwa treningi w ciagu dnia, powiedzmy rano silownia czy basen a po poludniu judo, starac sie brac po kazdym treningu 5g czy rano naczczo i po jednym z treningow tym wanzijesyzm dla mnie judo???????

mlody

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 01 sierpnia 2005 20:50    Edytuj
jak trenujesz rano i po południu to bierz po każdym z treningów- tak będzie chyba najlepiej.

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

Gringoboy

Wysłana - 01 sierpnia 2005 21:27    Edytuj
Nie widzialem tego wczesniej wiec zapytam: w jakim odstepie czasu od przyjecia dawki potreningowej karbo + kreatyna mozna zjesc posilek- 30min ?

<<Gringoboy>>

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 01 sierpnia 2005 21:37    Edytuj
tak 30 minut jest w sam raz

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

MAcias-

Wysłana - 04 sierpnia 2005 12:47    Edytuj
mam takie pytanie, od tygodnia biore kreatyne a w sobote ide na impreze czy jesli wypije 3 - 4 piwka to bedzie bardzo zle? kilka stron wczesniej ktos tez o to pytal ale w sumei niebylo konkretnej odpowiedzi i dlatego mam wciaz watpliwosci...

Basketball - I LOVE this game!

Odpowiedzi jest na 245 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.