Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

KREATYNA - wszystko(chyba)

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 18 stycznia 2005 21:24    Edytuj
...ale było coś o tym, że kreatyna przemienia się z biegiem czasu w kreatyninę, więc chyba lepiej jest gdy jak najszybciej się wchłonie, bo wtedy jest mniejsze ryzyko, że mniej jej dotrze do celu?

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

sweter

Wysłana - 18 stycznia 2005 21:24    Edytuj
No w końcu jest
SG

Widzę, że arcik niedługi i bez zbędnego rozpisywania. Zobaczymy jak nooby na to zareagują. Podchodząc do tematu od strony psychologicznej można było wrzucić więcej treści i opisów, bo samo stwierdzenie że bez wiedzy o diecie nie ma sensu rzucać się na kretke jakoś nigdy nie trafiało do ponad połowy audytorium. Czasami ilość i krasomówstwo dają efekt komfortu psychicznego nieobeznanemu czytelnikowi, tym łatwiej też zaspokoić jego potrzebę i uśmieżyć rodzące się wątpliwości. Chodzi o wrażenie- musi być takie by samą formą(przy poparciu autorytetu jakim jest Damixxx) sugerowało max użyteczność artu. Ale z tym byłoby wuchte roboty... i tak jest świetnie

PO CO CI MASA JAK MASZ SWETER

miskarb

Wysłana - 18 stycznia 2005 21:32    Edytuj
A może jeszcze ktoś mógłbym napisać artykuł która kreatyna najlepsza/jakiej firmy

www.franciszkanie.pl
www.pajacyk.pl

Ripper14

Wysłana - 18 stycznia 2005 21:43    Edytuj
Uuuuu kontrowersyjny temat...

Apokalipsa: ja czytałem bodajże gdzieś w AD, że najnowsze badania nie wykazały iż przyjmowanie kreatyny np. z mlekiem ma jakieś negatywne skutki poza wolniejszym wchłanianiem....
Głowy nie dam sobie uciąć ... Ale rękę już tak (lewą )

Smerfujący Moderator
Specjalista -

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 18 stycznia 2005 21:50    Edytuj
ja nie jestem raczej zwolennikiem ucinania czegokolwiek i komukolwiek...
ale żebyś nie został jednorękim... bandytą -to tak żartem
, chyba trudno jest tak do końca powiedzieć co i jak ale coś w tym musi jednak być, szczególnie, że w mleku oprócz tłuszczu jest jeszcze laktoza i te obydwa czynniki powodują problemy na polu wchłaniania kretki...

Zmieniony przez - apokalipsa w dniu 2005-01-18 21:51:58

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

Damixxx

Wysłana - 18 stycznia 2005 22:01    Edytuj
szoho - heh wiedziałem,ze bedziesz pierwszą osobą,która doszuka sie błędów
Ekspert -

-Szoho-

Wysłana - 19 stycznia 2005 00:10    Edytuj
spoko ja znalazłem tyle przyjedzie jakiś zielony i ci dopiero błędów naszukają , ale nie martw sie o samej kreatynie mozna by było gadać godzinami b.rozległy temat.

*Doradca w Suplementacji
**www.pajacyk.pl - Zaaapraszamy
***Nie wiesz jak stosować Suplementy? Napisz na Priva
Ekspert -

Damixxx

Wysłana - 19 stycznia 2005 09:14    Edytuj
wiem
chciałem poprostu podtawowe rzeczy zamiescic w temacie,zeby troche zmiejszyc ilosc postów o kreatynie
pozdro
Ekspert -

Spluwa11

Wysłana - 19 stycznia 2005 13:31    Edytuj

Ej ma do was pytanie moji koledzy chcą zacząć brać kreatyne ale naczytali sie gdzies że to jest szkodliwe i nic nie daje! A jeszcze cos jeśli ktoś się zna dobrze na kreatynie to jaka jest najlepsza?

Siema ćwiczcie a zobaczycie rezultaty

nupel

Wysłana - 19 stycznia 2005 15:30    Edytuj
kazda jest dobra pod warunkiem ze sie spelni wszytkie warunki odpowieni staz treningowy odpowiednia dieta i kazde mono dzial dobrze !!!

CHIQUITAS DE LOS SANTOS

na redukcji nowy płyn Pur pomoże Ci wygrać w walce z tłuszczem

Nie masa a estetyka sie liczy !
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 245 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.