Witam 1. Czy po przerwaniu brania kreatyny masa miesniowa spada? 2. Czy mozna przyjmowa kreatyn jezeli przyjmuje sie inne leki? 3. Jak przestanie sie cwiczyc to masa i sila spada?
Dzieki za odpowiedzi!!!
1114622661000
Dj_Smalec
Wysłana - 27 kwietnia 2005 19:30
Masa mięsniowa jeśli ja zdobyles na dobrej diecie i dalej ta diete trzymasz nie spadnie ,to samo dotyczy siły.Co do leków ,napisz jakie to sa leki.
.
Znawca -
1114623044000
Ripper14
Wysłana - 27 kwietnia 2005 19:32
1) Wszystko zależy od Ciebie 2) A czy można jeść czerwone mięso jak przyjmujesz leki? 3) A czy dwa plus dwa to cztery??
Smerfujący Moderator
Specjalista -
1114623144000
cra5her_
Wysłana - 28 kwietnia 2005 10:40
czesc... ja mam natomiast takie pytanie... na rano spozywam lyzeczke czubata (taka jak od herbaty) kreatyny i to jest przed 8 h w szkole jem dopiero o 10:30 gdzies pozniej wracam ze szkoly o 16 ide na trening trening ok 1-1,5h no i wracam z treningu i mam problem... biore kreatyne (tyle samo co na rano) ale na stole czeka juz na mnie obiad i ile czasu musze nie jesc zeby kreatyna sie wchlonela bo jedni mi mowia ze moge od razu jesc drudzy ze po 1h i mam problem :/
A no i jeszcze jedno Qmpel mi powiedzial ze najlepiej jest cwiczyc codziennie... ja normlany trening mam co 2 dni i nie wiem czy zaczac chodzic codziennie czy tak jak chodze :/
I slyszalem jeszcze :) ze nie nalezy pic wrzatku i herbaty... czy to prawda jak tak to dlaczego ??
no to chyba wszystko... czekam na odpowiedz... z gory thx
1114677652000
ziper69
Wysłana - 28 kwietnia 2005 11:19
wystarczy 30 minut przerwy
A no i jeszcze jedno Qmpel mi powiedzial ze najlepiej jest cwiczyc codziennie
to zależy jak masz rozłożony trening I slyszalem jeszcze :) ze nie nalezy pic wrzatku i herbaty... czy to prawda jak tak to dlaczego ??
no normalnie mam go na caly tydzien rozjozony... poniedzialek biceps - 5 cwiczen sroda klata - 4 cwiczenia piatek bary - 4 cwiczenia niedziela triceps - cwiczenia i tak jak napisalem trening trwa ok 1-1,5 h i cwiczymy w dwoch jezeli cwicze sam to ok 45 min jeszcze cos mam napisac na ten temat ??
1114684631000
paweeel33
Wysłana - 28 kwietnia 2005 13:02
Jakiś czas temu czytałem w jakiejś gazetce, ze przyjmowanie kreatyny moze powodowac zaburzenie pracy nerek i tymsamym średnio przyjemny zapach ciała.Czy ktos z forumowiczów słyszał coś o tym i wie więcej na ten temat??
Artykuł czytałem w Świecie Nauki.Ten zapach to chyba nieprzerobiony amoniak czy cos takiego.To chyba jest związana z niemożnoscią wydalenia przez nerki zbyt dużej i losci kreatyniny z moczem...??