nie bede zakladal nowego posta spytam tu: co sie stanie jesli zrobie cykl mono na redukcji? beda jakies efekty jesli tak to jaki? (redukcja na ckd)
Zmieniony przez - _niuton_ w dniu 2005-04-05 09:18:50
1112685116000
emenems
Wysłana - 05 kwietnia 2005 09:53
a jeśli w jednym tygodniu mam trening na siłowni w godzinnach porannych, tj. o 8 lub 9, to kiedy mam brać kreatynę? Rano na czczo rozumiem, ale trening kończę przed południem i wtedy też wypada łyknąć...Co w takim razie powienienem zrobić? Czy w takie dni mogę łykać rano na czczo i praktycznie niedługo potem po treningu? Z góry dziękuję za odpowiedź! Nie znalazłem podobnego problemu w postach...
kituśka love
Ekspert -
1112687609000
ziper69
Wysłana - 05 kwietnia 2005 10:08
Niuton - możesz - o szczegóły pytaj Qazara on jest na CKD i bierze mono na ładowaniach
Emenems - możesz bez stresów tak robić - 5g rano na czczo i 5g po treningu
Ja rowniez skorzystam z "podczepianki". Planuje rozpoczac cykl kretki ,tylko zastanawiam sie czy jest sens brac w okresie letnim czy lepiej poczekac na jesien? wiadomo w okresie letnim czlowiek sie wiecej poci a co sie z tym wiaze traci wode, wiec chyba efektywniejsze bedzie branie kretki w okresie jesiennym prawda?
by TURI
1112993714000
ziper69
Wysłana - 08 kwietnia 2005 23:14
spokojnie możesz brać na lato, ale moim zdaniem lepiej jesień/zima
Turi ja nie widze problemów żeby brać w lato Woda w mięśniach jest efektem ubocznym i nie ma wpływu na końcowy efekt kreatyny. Ważna jest dieta, sen no i dobry trening .. Tak więc wszystko zależy od Twoich założeń treningowych- jeżeli kreatyna do nich pasuje to bierz- ot tyle .. pozdrawiam