Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

KREATYNA - wszystko(chyba)

lobo1

Wysłana - 10 lutego 2005 22:12    Edytuj
HEHE,DOBRE RIPER ALE TO NIETAK,ZE ja twierdze,ze kreatyne popijac nalezy kawa,choc paru naszych kulturystow i to najlepszych tak wlasnie robi.widzialem na konsultacjach.poprostu zapytaj pana slawka albo darka.oni ci to udowodnia,ze kawa nic niema do kreatyny.no chyba,ze chodzi ci o to ,ze jak np.jestes na mono kretki ktora na czas brania ciagnie troche wody pociagnie troche mniej,co ci roznicy niezrobi.ale jest jak mowie.poczytaj np.ostatnie KIF tam masz artykul pana darka o kawie i kretce.wal smialo tak ci powiem.a jesli chodzi o zielona herbate to powiem ci cos co cie zdziwi i pewnie zaraz na mnie pare osob naskoczy.dam cii dobra rade,niepij jej zbyt czesto.bo sa tez takie niekorzystne badania odnosnie jej picia a poziomem tescia i estrogenu w organizmie,wiec jak to mi napisal bryan haycook,czyli autor treningu HST,nieryzykuj z ta herbatka i lepiej wal kawke ,ktora ci nawet pomoze w treningach.taki to swiat,wszyscy mysl;a,ze jest tak,a po paru latach nagle dowiadujemy sie ,ze moze byc na odwrot.

Ripper14

Wysłana - 10 lutego 2005 23:05    Edytuj
Dobra, każdy myśli sobie jak chce
Wszystko w zbyt dużych ilościach jest szkodliwe...
Ja ogólnie nic nie mam do kawy czy herbaty w cyklu kreatynowym (nigdzie tak nie napisałem więc nie wiem z czego się śmiejesz), ale bezpośrednio bym jej nie popijał..
Nie chce się wymadrzać bo nie czuje się szczególnie kompetentny, ale wiesz... ciągle pojawiają sie jakieś nowe badana, wyypierają strae, później te stare powracają do łask... i tak jest rożnie..
Nie widzę szczególnych przyczyn dla których miałbym kreatynę popijać herbatą czy kawą, natomiast widzę całkiem sensowne żeby ją popijać wodą albo z carbo czy ew. dextrozą..
myslę, że to tyle w tym temacie
pozdrawiam

Smerfujący Moderator
Specjalista -

dr zero

Wysłana - 10 lutego 2005 23:53    Edytuj
Biorę kreatynę (Cell Pump) od tygodnia i w efekcie zaczęły mi trochę puchnąć, mocno wysychać i pękać usta. Związek z kreatyną jest ewidentny - zaczęło się w pierwszym dniu przyjmowania (nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałem) i nasila zaraz po wypiciu porcji.

Czy to typowe/normalne? Można to jakoś wyeliminować?

Luk_101

Wysłana - 11 lutego 2005 09:52    Edytuj
jak wsypie kreatyne do soku to ma zostawac taki pyłek czy ma sie rozpuszczac ??

lobo1

Wysłana - 11 lutego 2005 09:54    Edytuj
?puchnac usta od cell pumpa?

domer KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 11 lutego 2005 10:55    Edytuj
Kreatyna sie nei rozpusci. A co do ust to pierwsze slysze.

Moderator działu Odżywianie
Specjalista -

Neptys

Wysłana - 11 lutego 2005 14:27    Edytuj
Hey!!! Pytanko jedno: Mam 185cm wzrostu i waże z 80kg i mam mała opone... Czy kreatyna pomoze mi w spaleniu tłuszczu chociaż w małym stopniu czy stane się jeszcze bardziej grubszy ??

Nie próbuj zrozumieć
wszystkiego,
bo wszystko stanie się
niezrozmiałe...

domer KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 11 lutego 2005 17:36    Edytuj
Nie pomoze. Wszystko zalezy od diety i treningu.

Zmieniony przez - domer w dniu 2005-02-11 17:37:06

Moderator działu Odżywianie
Specjalista -

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 11 lutego 2005 17:48    Edytuj
Dr zero pewnie pijesz zbyt mało płynów i jesteś odwodniony...

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

vietnam

Wysłana - 11 lutego 2005 21:32    Edytuj
oki, niby wszystko juz wiem o kreatynie, ale mam dwa pytania.

1.Czy masa "zdobyta" podczas cyklu kreatynowego jest trwała, czy może też po jakimś czasie wszystko wraca do stanu sprzed ładownia??

2.Jeśli kretki niewezmę z jakimć węglem prostym to kreatyna niezadział?

Pzdr

Odpowiedzi jest na 245 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.