Sporting kiedyś był bardzo dobrą marką(nawet Filleborn ją reklamował), ale dawno już nie widziałem w Polsce jej produktów.Jeśli jednak firma dalej istnieje, to na pewno robi produkty wysokiej jakości(wiadomo - Niemcy).Myślę, że warto.
1035412525000
SONBATY ATLETA.PL
Wysłana - 24 października 2002 07:54
Jedna z czołowych niemieckich firm. W Polsce sprowadzana była kilka lat temu przez J.Jabłońskiego, wydawcę gazety "Jacek". W Polsce już jej nie ma, ale w Niemczech to bardzo renomowana firma. Tak więc możesz brać spokojnie.
tjw z tymze Filon nigdy nie reklamował zadnych produktów sportinga lecz inco.Faktycznie jedna z najlepszych niemieckich firm-kreatyna godna polecenia(lecz uwaga-słyszałem o podroobkach własnie kreatyny tej firmy (proszek)jak równierz o niektórych preparatach multipowera)czy ktos cos o tym słyszał????????Oczywiscie istnieje tanszy sort odzywkowy z Czech (jakosciowo b.dobry)ale ja moowie o podroobach totalnych tzn etykiety drukowane na dobrych drukarkach(skanowane)a w srodku zazwyczaj dziwne proszki. pozdro bigger
biger
bigger tm
Ekspert -
1035447051000
SONBATY ATLETA.PL
Wysłana - 24 października 2002 10:32
Dziwne proszki? Kreatyna ma przecież jakąś określoną konsystencję i co ewentualnie moznaby wsypać zamiast niej o takim samym smaku i wyglądzie? Myślę że jeśli są jakieś podróbki kreatyny np. Multipower to ktoś sypie do opakowania tanią kreatynę. Ale ogólnie ceny kreatyny na świecie są tanie, jak się ma dobre dojście i ograniczy ilość pośredników to mozna dobre kreatyny kupić po naprawdę niskich cenach więc chyba podrabianie kreatyny to słaby interes, za słaby żeby tworzyć całą infrastrukturę do tego (pudełka, etykiety, pakowanie itp) Ale oczywiście na 100% tego nie wiem, tak po prostu uważam
Sonbaty moowiac o dziwnych proszkach miałej raczej na mysli odzywki,ale moze faktycznie jest to problem marginalny. pozdro. jak było na zawodach ? bigger
biger
bigger tm
Ekspert -
1035449208000
SONBATY ATLETA.PL
Wysłana - 24 października 2002 11:00
Całkiem fajnie, choć bywałem na lepszych. Na stoisku Olimpa i na trybunach razem z synami właściciela Olimpu był cały czas jeden gość i w mojej maniakalno-depresyjnej teorii spiskowej byłem święcie przekonany że to Ty Będziesz moze na Body Show? Mówiłes że odżywki to Twoja pasja a w końcu to największe w Polsce targi odzywkowe, więc chyba nie odpuścisz?
hmmmmmm...... ciekawe... bo NIEDAWNO kupiłem kreatyne sportinga w Katowichach (Stawowa) .... Tamtejszy gość mi ją polecił . Dałem 110 zl za 500g .Wygląda na oryginał ... Oryginalne zamkniecie i opakowanie ..jest tylko polska karteczka dowalona na odrocie zintrukcja jak stosowac . I pisze tam ,że jest chyba importowana przez tą firmę w ktorej kupilem .... pozdro....
lubię placki
lubię placki
1035464007000
Dr_
Wysłana - 24 października 2002 15:03
czyli to był dobry zakup? Brałem ją miesiąc i doszło mi 8 kg .Nie biorę już 25 dni a masa wogóle nie spadła a rośnie cały czas....
lubię placki
lubię placki
1035464588000
SONBATY ATLETA.PL
Wysłana - 24 października 2002 15:04
Nic mi nie wiadomo żeby Sporting był oficjalnie w Polsce. Chyba nikt nie robiłby atestów żeby sprzedawać w 1 sklepie. Ale może się mylę. A jak się nazywa ten importer ?
Pisze na tej małej etykietce tak " Nazwa i adres przedstawiciela w Polsce : EUROBODY s.c. 40-095 Katowice , ul.Stawowa8
Nr zezwolenia GIS -HŻ -4433 -PD-160 /MN /01 "
)))) JEDNO JEST PEWNE : TO ORYGINAŁ I NAPEWNO DOSTEPNY W POLSCE POZDRO