zarowno crea fusion mozesz stosowac samo jak i ko skladowo lepsze ko,ale jezel nie brales jeszcze staku z jablczanem to mozesz smialo skosztowac crea fusion lub cell pumpa i powinno byc s
Born to be wild
1123284073000
luciano
Wysłana - 06 sierpnia 2005 01:22
oczywiscie samo branie ko ani jakiegokolwiek supla czy koksu nic nie da jeszcze dieta trening regeneracja i modlitwa tak dla jasnosci i przypomnienia pozdro
1. Czy ma sens cykl z samego KO lub samego Creafusion ? Jesli nie to z czym laczyc.
zalezy ktory cykl i jaki cel, ale ogolnie ma sens samo KO, samo CF i ma sens rowniez polaczenie tych dwoch stackow
2. Co jest ogolnie lepsze przy racjonalnej diecie KO czy Creafusion ?
składowo KO
Rozumiem ze Xpand jest poza konkurencja i mozna go stosowac samego w cyklu. Szkoda tylko ze sporo kosztuje.
mozna mozna
Specjalista -
1123314639000
b00weck
Wysłana - 06 sierpnia 2005 09:55
Przejzalem forum i zauwazylem ze KO warto polaczyc z glutamina.
To samo dotyczy np Cell pumpa ?
I dlaczego nie dotyczy XP, czyzby juz mial to w sobie czy co ?
the devil u know iz better then the devil u don't
1123314941000
Banan ADMINISTRATOR
Wysłana - 06 sierpnia 2005 10:20
słabo cos forum przegladasz...napisz na poczatek cos wiecej moze..ile kasy mozesz przeznaczyc na cykl?? czy masz diete? jesli tak - to czy jest ona dobra? napisz cos wiecej o sobie : staz, itd.
Ekspert -
1123316441000
b00weck
Wysłana - 06 sierpnia 2005 10:33
W sumie to jestem poczatkujacym. A raczej raczkujacym hehe.
Cwicze od miesiaca, wlasnie koncze Gainer MCT bo troche bylem za chudy. Do konca wiadra troche zostalo mam zamiar dobic do 80kg przy 182 wzrostu i zaczac moze za miesiac jakis cykl kreatynowy. Przy okazji dobre slowo na temat tego Gainera - 8kg do przodu na puszcze 5kg.
Co do diety to raczej racjonalna ale bez przesady, 5 posilkow, duzo owocow, generalnie jem prawie wszystko nie liczac slodyczy.
Jesli chodzi o kase to nie chcialbym sie wypruc strasznie. Mysle ze 200zl/miesiac to max na co mnie stac.
Wiem ze raczej nie powinienem zaczynac cyklu tak z takim malym stazem, moze odloze to na pazdziernik tak czy inaczej chce wciagnac jakiegos stacka.
Z tego co wyczytalem to rozwazam takie opcje: 1. Cell Pump + Glutamina (jaka polecacie) 2. KO + Glutamina 3. XP
Z gory dzieki za porady itp. Odnosnie treningu to jest zbilansowany 4 dni w tygodniu skonsultowany z kolegami o wiekszym stazu.
the devil u know iz better then the devil u don't
1123317183000
Banan ADMINISTRATOR
Wysłana - 06 sierpnia 2005 10:41
polaczenie nie z glutaminą ,tylko jak masz 200zł to bedzie to np. 1pucha ko + mono 300g + carbo z 2 kg i zmiescisz sie w granicach 200zł i to bedzie dobry cykl, chociaz po miesiacu cwiczen to raczej powinienes sie wziac za diete, a nie od razu zaczynac od stackow kreatynowych...napisze cos pozniej jeszcez bo teraz musze spadac
Ekspert -
1123317661000
Don Pawson
Wysłana - 06 sierpnia 2005 11:01
jeśli chcesz już brac się za staki to ja z czystym sumienie polecam jednak Cell Pump plus glutamina. Sam zrobiłem coś takiego wiosną tego roku (duża puszkaCP i glutamina od Ultimate Nutrition 400 g). 5,5 kg mięśnia do przodu
Panuj nad wszystkim,nad czym możesz zapanować. Resztę traktuj jak kupę gówna, a jeżeli musisz paść, to z dymiącym rewolwerem.