Od wczoraj w sprzedaży kolejne nowości Vitalmaxa w saszetkach. W tej formie podania, oprócz wcześniej dostępnej Proteiny CFM 82% można także kupić. Complex Carbo 2000g CFM Whey Protein 50% 1600g CFM Whey Protein 63% 1500g CFM Whey Protein 70% 1500g CFM Whey Protein Isolate 90% 1200g
Witam. Ze względu na fakt iż od jakiegoś czasu "konsumuję" produkty z VITAL-a postanowiłem zakupić tej gainerek. Dzisiaj zapewne otrzymam paczuszkę i postaram również wyrazić swoja opinię na temat tego produktu.
1255347141000
krzysiek309
Wysłana - 13 października 2009 20:48
Paczuszka dotarła. Pierwsze co mnie rozczarowało to opakowanie. Myślałem, że będzie wszystko w oryginalnym kartonie, zaprezentowanym na stronie sklepu SFD, a tu wszystko wrzucone w zwykły karton. No nic myślę sobie, olać opakowanie. W środku miała być płytka z filmem, również jej nie ma. W sumie nie zależało mi na niej. Co najważniejsze zamówiłem smak bananowy i taki miałem otrzymać. W dniu realizacji zamówienia zadzwonił Pan ze sklepu z wiadomością, że takiego smaku nie ma już na stanie. Wybrałem waniliowy. W związku z zaistniałem faktem sprzedawca zupełnie GRATIS dorzucił sheikera. Po raz kolejny jestem mile zaskoczony obsługą sklepu SFD. Naprawdę polecam, pełen profesjonalizm. Teraz najważniejsze -- otwarcie pierwszej porcji gainerka. Zapach bardzo przyjemny. Do szejkera zimne mleczko, zawartość paczuszki, kilka wstrząsów i smak??? Dla mnie rewelacja. Wszystko pięknie rozpuszczone, delikatnie spienione no i ten smaczek wanilii, jak szejk z Mc-aka. Jestem zadowolony z kolejnego produktu firmy Vitalmax ;)